Ο μικρός τυχοδιώκτης

Εκδότης:
Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
Έτος:
2004
ISBN:
9789602087138
Σελίδες:
325
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο μικρός τυχοδιώκτης
Τιμή εκδότη:€16,96
Η τιμή μας: €15,26
στο καλάθι
Ο μικρός τυχοδιώκτης
"Ο μικρός τυχοδιώκτης" είναι μυθιστόρημα βγαλμένο μέσα από τη φοβερή κοινωνική αθλιότητα και μιζέρια. Η απάνθρωπη γερμανική κατοχή αναγκάζει το ορφανό παιδί να πάρει ενεργό μέρος σε αφάνταστες περιπέτειες και να διατρέξει κινδύνους, που επανειλημμένα τον φέρνουν αντιμέτωπο με το θάνατο, στην προσπάθειά του να επιβιώσει έρημο και κατατρεγμένο.

Παρά τους διωγμούς και τις τρομερές στερήσεις δεν παύει να ονειρεύεται και τελικά παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει το ουράνιο τόξο της ελπίδας. Λαθρεπιβάτης σε φορτηγό καράβι καταφέρνει να φτάσει στην Αμερική, όπου με τρομερό πείσμα και αποφασιστικότητα ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που είχε αθετήσει την υπόσχεσή του να τον πάρει στην Αμερική.

Εκεί όμως τα πράγματα δυσκολεύουν φοβερά και ο μικρός ήρωας του μυθιστορήματος, άθελά του, μπλέκεται πάλι σε απίστευτες περιπέτειες. Η παρουσία του σε ένα στυγερό έγκλημα τον φέρνει αντιμέτωπο με τις γάτες της τοπικής αστυνομίας, που αυτή τη φορά αναγκαστικά συνθηκολογούν με τα ποντίκια του υποκόσμου και των ναρκωτικών, για να τον εξοντώσουν.
Τίτλος βιβλίου:Ο μικρός τυχοδιώκτης
Εκδότης:Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.
Συντελεστές βιβλίου:Σακελλαράκης, Παναγιώτης (Συγγραφέας)
ISBN:9789602087138
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες