Πωλείται η παράδεισος...

Εκδότης:
Κριτονού
Έτος:
2004
ISBN:
9789608126084
Σελίδες:
199
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πωλείται η παράδεισος...
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πωλείται η παράδεισος...
[...] Στην προσπάθειά της η Ματθίλδη να μετατρέψει το "έτσι ήταν να γίνει" σε "έτσι επέλεξα να γίνει", αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι και χωρίς καλά καλά να το καταλάβει, βρίσκεται στην Κρήτη. Εκεί γνωρίζει τον Καπετάνιο, έναν πολύπαθο, πολύμαθο και υπομονετικό φιλόσοφο που της μαθαίνει πως η μοναδική μεγάλη αλήθεια είναι η αλήθεια που ανακαλύπτουμε μόνοι μας.
Η Ματθίλδη έρχεται αντιμέτωπη με το γεγονός ότι η ίδια επέτρεψε στη ζωή της να αποτελέσει ατύχημα, αρνούμενη τη δυνατότητα της επιλογής. Αποφασίζει να διαλέξει το "σωστό εχθρό" και να πάψει να κατηγορεί τους άλλους ότι δεν της επιτρέπουν να δει αυτό που η ίδια φοβάται να αντιμετωπίσει.
Θέλει να μάθει επιτέλους να πετά. Μα πρώτα πρέπει να μάθει να περπατά. Και το πρώτο βήμα είναι να καταλάβει πως "εκείνος που δεν υπακούει στον εαυτό του κυβερνάται από τους άλλους".
Η Ματθίλδη ανακαλύπτει το "Εγώ " πριν γίνει το "Εμείς" με το Έκτορα της ζωής της, μέσα σ' έναν έρωτα που είναι κάτι περισσότερο από τη λαχτάρα δυο ανθρώπων να κατέχουν ο ένας τον άλλον...
Τίτλος βιβλίου:Πωλείται η παράδεισος...
Εκδότης:Κριτονού
Συντελεστές βιβλίου:Δαμιανάκη - Κωστούλα, Κατερίνα (Συγγραφέας)
ISBN:9789608126084
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες