Αν αύριο δε βρέξει ...

Λογοτεχνικό ημερολόγιο 2005
Εκδότης:
Αστήρ
Έτος:
2004
Σελίδες:
112
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Αν αύριο δε βρέξει ...
Εκτός κυκλοφορίας
Αν αύριο δε βρέξει ...
Η Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά είναι το πρώτο Σωματείο (μη κερδοσκοπικό) που ασχολήθηκε με το παιδικό βιβλίο από το 1958. Από τότε και κάθε χρόνο προκηρύσσεται ένας διαγωνισμός της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς με διάφορα θέματα.

Μετά από 45 χρόνια συνεχούς δράσης η Συντροφιά μπορεί να είναι περήφανη επειδή ξεκίνησε, συνέχισε και στερέωσε το ενδιαφέρον γύρω από τη λογοτεχνία για παιδιά, πλούτισε τις παιδικές βιβλιοθήκες με βιβλία καλής ποιότητας (μυθιστορήματα, διηγήματα, θεατρικά, ποιήματα για παιδιά) και δημιούργησε μέσα από τους διαγωνισμούς ένα φυτώριο συγγραφέων που είναι αφοσιωμένοι στο παιδικό βιβλίο.

Το ημερολόγιο περιλαμβάνει κείμενα των Ελένης Τσιάλτα, Λείας Χατζοπούλου-Καραβία, Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Θέτης Χορτιάτη, Παναγιώτας Σμυρλή, Αλίκης Μελισσείδου-Σιαβελή, Νίκης Σαλπαδήμου, Λίτσας Ψαραύτη, Φράνσης Σταθάτου, Βεατρίκης Κάντζολα-Σαμπατάκου, κ.ά.
Τίτλος βιβλίου:Αν αύριο δε βρέξει ...
Υπότιτλος βιβλίου:Λογοτεχνικό ημερολόγιο 2005
Εκδότης:Αστήρ
Συντελεστές βιβλίου:Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Σημείωση:Περιέχει κείμενα των Ελένης Τσιάλτα, Λείας Χατζοπούλου-Καραβία, Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Θέτης Χορτιάτη, Παναγιώτας Σμυρλή, Αλίκης Μελισσείδου-Σιαβελή, Νίκης Σαλπαδήμου, Λίτσας Ψαραύτη, Φράνσης Σταθάτου, Βεατρίκης Κάντζολα-Σαμπατάκου, κ.ά.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Ημερολόγια - Σημειωματάρια
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες