Αυτό δεν είναι βιβλίο

Οδοιπορικό στην φιλοσοφική αναζήτηση
Εκδότης:
Τερζόπουλος Χρήστος
Έτος:
2009
ISBN:
9789606838057
Σελίδες:
160
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Αυτό δεν είναι βιβλίο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αυτό δεν είναι βιβλίο
"Αυτό Δεν Είναι Βιβλίο", είναι πρόκληση για το πνεύμα και τονωτικό για τους νευρώνες του εγκεφάλου καθώς αμφισβητεί εκ βάθρων τις βάσεις όπου στηρίζονται οι απόψεις και οι γνώσεις μας και μας παροτρύνει να αναμετρηθούμε με την αλήθεια μας. Διαβάζοντάς το θα ανακαλύψετε ότι δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε τις αισθήσεις σας, κι ας είναι το μοναδικό μέσον που έχετε για να αντιλαμβάνεστε τον κόσμο και την φύση των πραγμάτων.

Διανθισμένο με φιλοσοφικούς γρίφους που έχουν απασχολήσει τις μεγαλύτερες διάνοιες, με αινίγματα που αποκαλύπτουν την ανακολουθία των απόψεών μας, με ανεπίλυτα παράδοξα και ηθικά διλήμματα που μας βάζουν να αντιμετωπίσουμε καταπρόσωπο τις συνέπειες των πράξεών μας, το "Αυτό Δεν Είναι Βιβλίο" αποτελεί την πιο απολαυστική πνευματική άσκηση.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τέσσερα περιεκτικά κεφάλαια, καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε έναν βασικό κλάδο της φιλοσοφίας. Κάθε κεφάλαιο καλύπτει τα κύρια σημεία του αντικειμένου που πραγματεύεται, και παρουσιάζει τους φιλόσοφους οι οποίοι με το έργο τους τον επηρέασαν αποφασιστικά. Φιλοσοφικοί γρίφοι, παιχνίδια και ασκήσεις που τα συνοδεύουν βοηθούν να καταλάβετε εις βάθος την σκέψη των μεγάλων διανοητών.

Εδώ, δεν θα βρείτε δυσνόητα θέματα και προτάσεις που υπνωτίζουν με την δυσκαμψία τους. Το έργο αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο περί φιλοσοφίας. Μολονότι εξασκεί τον νου και το πνεύμα, απευθύνεται στον καθένα, και διαβάζεται εύκολα και αποσπασματικά, καθώς κάθε σελίδα εξετάζει διαφορετικό θέμα με τρόπο επεξηγηματικό και διαδραστικό. Σε όλο το βιβλίο, οι εφαρμογές της φιλοσοφίας εστιάζουν σε πραγματικές, καθημερινές περιστάσεις. Το βέβαιο είναι πως όταν διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα βλέπετε πλέον την καθημερινότητα με εντελώς διαφορετική ματιά!
Τίτλος βιβλίου:Αυτό δεν είναι βιβλίο
Υπότιτλος βιβλίου:Οδοιπορικό στην φιλοσοφική αναζήτηση
Τίτλος πρωτότυπου:This is Not a Book
Εκδότης:Τερζόπουλος Χρήστος
Συντελεστές βιβλίου:Picard, Michael (Συγγραφέας)
Αναστασιάδου, Βασιλική (Μεταφραστής)
Μαντζώρου, Ελευθερία (Μεταφραστής)
ISBN:9789606838057
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Φιλοσοφία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες