Κρατικές ενισχύσεις

Κοινοτικά κείμενα
Εκδότης:
Σάκκουλας Αντ. Ν.
Έτος:
2009
ISBN:
9789601522531
Σελίδες:
1099
Κρατικές ενισχύσεις
Τιμή εκδότη:€96,81
Η τιμή μας: €91,97
Κρατικές ενισχύσεις
Η πρώτη έκδοση του τόμου "Κρατικές ενισχύσεις - Κοινοτικά κείμενα" κυκλοφόρησε το 2003, έναν περίπου χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Κρατικών Ενισχύσεων (ΜοΚΕ), η οποία συστάθηκε στα τέλη του 2001 στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, στην Θεσσαλονίκη, και παρέχει έκτοτε υπηρεσίες ειδικού συμβούλου για θέματα κρατικών ενισχύσεων προς το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και τους άλλους αρμόδιους δημόσιους φορείς.
Κατά την πενταετία που παρήλθε από την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης, οι εξελίξεις στον τομέα των κρατικών ενισχύσεων υπήρξαν διαρκείς, πολλές και σημαντικές, με αποτέλεσμα να παρίσταται αναγκαία η αναθεώρησή της.
Η δεύτερη αυτή αναθεωρημένη έκδοση διαρθρώνεται λόγω όγκου σε δύο τόμους. Ο Τόμος Ι περιλαμβάνει τις ουσιαστικές ρυθμίσεις ως προς τις διάφορες κατηγορίες ενισχύσεων και τα μέτρα που ελήφθησαν στο πλαίσιο της τρέχουσας χρηματοπιστωτικής κρίσης, ενώ ο Τόμος ΙΙ τις ρυθμίσεις για την διαδικασία ελέγχου των ενισχύσεων και τα Διαρθρωτικά Ταμεία.
Τίτλος βιβλίου:Κρατικές ενισχύσεις
Υπότιτλος βιβλίου:Κοινοτικά κείμενα
Εκδότης:Σάκκουλας Αντ. Ν.
ISBN:9789601522531
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2009
Σημείωση:Συγγραφική υπευθυνότητα: Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες