Isolated Beauty

Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2005
ISBN:
9789606304408
Σελίδες:
58
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Isolated Beauty
Τιμή εκδότη:€16,92
Η τιμή μας: €15,23
στο καλάθι
Isolated Beauty
Κάποια στιγμή ησυχάζει η ανάγκη στο χώρο και στο χρόνο και είναι τότε μικρά γεγονότα που φωτίζονται και φωτίζουν. Στεκόμαστε λίγο και θέλουμε να δούμε και να καταλάβουμε. Το κουρασμένό βλέμμα, λίγο αν κοιτάξει πιο ταπεινά, οσμίζεται την ομορφιά που η ψυχή αναζητάει. Αγωνίζεται η ύπαρξη ανάμεσα στο πάθος και το κάλλος να αφουγκραστεί αληθινά τη ζωή και ν' ανασάνει. Και ίσως κάποτε, γρατσουνίζει τη σκουριά που κρύβει το φως...

Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος


Φωτογραφίζοντας ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, προτείνει εικόνες-θραύσματα του κόσμου, απομονώνει ασήμαντες στιγμές του χώρου και συνηθισμένα αντικείμενα. Σταματάει και συγκεντρώνεται σε σημεία που καθημερινά συναντάμε και προσπερνάμε, και τώρα -με τη δύναμη της λεπτομέρειας που αυτονομείται και προεκτείνεται παίρνοντας τις διαστάσεις μιας ολόκληρης ατμόσφαιρας- τα βλέπουμε να φτιάχνουν το δικό τους τόπο, σχεδόν άχρονο, χαρακτηρισμένο από την ομορφιά της απλότητας. Είναι στην ουσία η ίδια ομορφιά που έχουν οι μικρές οικείες εικόνες της πραγματικότητας στις αναμνήσεις μας.

Ρούλα Ακαλέστου
Τίτλος βιβλίου:Isolated Beauty
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Σταυρόπουλος, Κωνσταντίνος Σ. (Φωτογράφος)
ISBN:9789606304408
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2005
Σημείωση:Λεύκωμα φωτογραφιών που εκδόθηκε παράλληλα με την ομότιτλη έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε στον χώρο τέχνης Ηώς Χέυδεν 38A, πλ. Βικτωρίας το χρονικό διάστημα 28 Φεβρουαρίου - 28 Μαρτίου 2005. Προλογικά κείμενα: Ρούλα Ακαλέστου, Σπύρος Κωτσαλάς.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες
Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Φωτογραφία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες