Αλλάξτε την τύχη σας για να αλλάξει η ζωή σας

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2005
ISBN:
9789601410555
Σελίδες:
269
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αλλάξτε την τύχη σας για να αλλάξει η ζωή σας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αλλάξτε την τύχη σας για να αλλάξει η ζωή σας
Γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν ευτυχισμένη, επιτυχημένη ζωή, ενώ άλλοι γνωρίζουν συνεχώς αποτυχίες; Γιατί ορισμένοι βρίσκουν τον τέλειο σύντροφο, ενώ άλλοι περνούν από τη μια αποτυχημένη σχέση στην άλλη; Τι κάνει ορισμένους ανθρώπους να έχουν επιτυχημένη καριέρα και άλλους να βρίσκονται παγιδευμένοι σε δουλειές που απεχθάνονται;
Ο δόκτωρ Ρίτσαρν Γουάισμαν έχει ανακαλύψει ότι η απάντηση βρίσκεται στον παράγοντα τύχη. Μπορούν οι άτυχοι άνθρωποι να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν την τύχη τους αλλά και τη ζωή τους; Η απάντηση είναι ΝΑΙ!
Οι άνθρωποι δε γεννιούνται τυχεροί. Αντίθετα, οι τυχεροί άνθρωποι δημιουργούν, χωρίς να το συνειδητοποιούν, τη δική τους καλή τύχη, χάρη στη νοοτροπία και τη συμπεριφορά τους. Ο δόκτωρ Γουάισμαν προσδιόρισε τις τέσσερις βασικές ψυχολογικές αρχές που αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους μια τυχερής ζωής. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι ανακάλυψε πως οι αρχές αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξηθεί το μερίδιο των ανθρώπων στην τύχη.
Το βιβλίο αυτό κάνει μια επαναστατική διείσδυση στο "τυχερό" μυαλό και θα μπορούσε, πολύ απλά, να αλλάξει την τύχη σας και τη ζωή σας.
Τίτλος βιβλίου:Αλλάξτε την τύχη σας για να αλλάξει η ζωή σας
Τίτλος πρωτότυπου:The luck factor
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Wiseman Richard (Συγγραφέας)
Λέκκου - Δάντου, Ρένα (Μεταφραστής)
ISBN:9789601410555
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες