Η αυτοκρατορία του Θεού

Ιωάννης Παύλος Β΄ και Βατικανό
Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2005
ISBN:
9789603064985
Σελίδες:
500
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η αυτοκρατορία του Θεού
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η αυτοκρατορία του Θεού
Ποντίφικας των μέσων ενημέρωσης, "Ιπτάμενος Πάπας", δεξιοτέχνης της διπλωματίας, αθλητής, μυστικιστής, ποιητής και φιλόσοφος, ο Κάρολ Βοϋτίλα, που στις 2 Απριλίου 2005 πέρασε στην αιωνιότητα ως Ιωάννης Παύλος Β', Επίσκοπος Ρώμης και Εκπρόσωπος του Θεού επί της Γης για ενάμισι δισεκατομμύριο καθολικών, αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες μορφές του δευτέρου μισού του 20ού αιώνα.
Η θεματολογία της "Αυτοκρατορίας του Θεού" δεν περιορίζεται στη ζωή και τη δράση του Ιωάννη Παύλου Β'. Αναλύει σε βάθος ζητήματα που επηρέασαν και συνεχίζουν να απασχολούν το σύγχρονο κόσμο: το Βατικανό ως διεθνές πολιτικό και οικονομικό κέντρο, οι συνωμοσίες και τα σκάνδαλα που απορρέουν από την κατάχρηση της θρησκευτικής εξουσίας σε μια εποχή κατάρρευσης των πολιτικών ιδεολογιών, η οργάνωση Opus Dei, οι ιστορικές επιλογές και οι προοπτικές της Καθολικής Εκκλησίας.
Όλα αυτά διερευνώνται και αναλύονται με σεβασμό στην αλήθεια και την αντικειμενικότητα και διανθίζονται με μαρτυρίες που επιτρέπουν στον αναγνώστη να σχηματίσει προσωπική γνώμη.
Τίτλος βιβλίου:Η αυτοκρατορία του Θεού
Υπότιτλος βιβλίου:Ιωάννης Παύλος Β΄ και Βατικανό
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Παξινού, Μαρία (Συγγραφέας)
Παξινού, Ελένη (Συγγραφέας)
ISBN:9789603064985
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Θρησκεία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες