Η κόρη του Θεού

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2005
ISBN:
9789601410623
Σελίδες:
565
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η κόρη του Θεού
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η κόρη του Θεού
Ο Λούις Περντού, δημοσιογράφος-ερευνητής, διεξήγαγε πολύχρονες έρευνες για τον εντοπισμό χαμένων έργων τέχνης στην Ευρώπη. Η αξία της ερευνητικής εμπειρίας του αποκαλύπτεται σε αυτό το ανατρεπτικό θρίλερ με ηρωίδα τη Σοφία, ένα θηλυκό Μεσσία, που γεννήθηκε τον τρίτο αιώνα μ.Χ.

Η ύπαρξη της Σοφίας -τα θαύματα που πραγματοποίησε, το μεγάλο ρεύμα οπαδών που απέκτησε- αποτέλεσε σημαντική απειλή για το θρησκευτικό δόγμα που θεωρούσε τις γυναίκες κατώτερα όντα. Η εκτέλεσή της απομάκρυνε τον κίνδυνο- ή τουλάχιστον έτσι νόμισαν οι θρησκευτικές αρχές- και η ύπαρξή της παρέμεινε ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο Βατικανό μέχρι τη στιγμή που οι κυνηγοί έργων τέχνης του Χίτλερ βρίσκουν τυχαία ένα κουτί με ανεκτίμητο περιεχόμενο. Το κουβάρι αυτού του μυστηρίου ξετυλίγεται αργά αργά, καθώς η Ζόι Ρίτζγουέι, μια μείστρια έργων τέχνης, καλείται να εκτιμήσει τη συλλογή ενός ετοιμοθάνατου Γερμανού συλλέκτη.

Ο Περντού χειρίζεται με εξαιρετική δεξιοτεχνία το θέμα της αποκάλυψης, σε ένα καλοδουλεμένο, σε κάθε επίπεδο, θρίλερ, σ' ένα μυθιστόρημα που καθηλώνει.
Τίτλος βιβλίου:Η κόρη του Θεού
Τίτλος πρωτότυπου:Daughter of God
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Perdue, Lewis (Συγγραφέας)
Καψάλης Χρήστος (Μεταφραστής)
ISBN:9789601410623
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες