Δολοφονία στο πλοίο των προσκυνητών

Ένα μυστήριο της αδελφής Φιντέλμα
Εκδότης:
Θεμέλιο
Έτος:
2005
ISBN:
9789603103097
Σελίδες:
423
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δολοφονία στο πλοίο των προσκυνητών
Τιμή εκδότη:€16,96
Η τιμή μας: €15,26
Δολοφονία στο πλοίο των προσκυνητών
Η αδελφή Φιντέλμα ξεκινά ολομόναχη ένα προσκύνημα ως τον Τάφο του Αγίου Ιακώβου, στη μακρινή Ιβηρία, επειδή νιώθει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντι στη ζωή -και ιδιαίτερα απέναντι στον Αδόλφο, το σάξονα μοναχό που τη συντρόφεψε στις προηγούμενες περιπέτειές της. Εκείνο που κυρίως χρειάζεται είναι ηρεμία για να σκεφτεί. Όμως, η επιλογή της να ταξιδέψει με την Αγριόχηνα μαζί με μια συντροφιά προσκυνητών απ' το βορρά αποδεικνύεται λανθασμένη.
Την πρώτη κιόλας νύχτα του ταξιδιού, ένα μέλος της ομάδας εξαφανίζεται. Όλα δείχνουν ότι παρασύρθηκε από τα κύματα στη διάρκεια της καταιγίδας, όμως η ανακάλυψη ενός ματωμένου ράσου μαρτυρά ότι ο χαμός αυτός δεν ήταν, ακριβώς ατύχημα.
Η Φιντέλμα υποχρεώνεται να ερευνήσει τις όχι και τόσο φιλικές σχέσεις που συνδέουν τους συνταξιδιώτες. Η αναπάντεχη παρουσία του Κίαν, του μεγάλου εφηβικού της έρωτα, δεν την διευκολύνει, καθώς βλέπει να ξυπνούν οι αναμνήσεις και τα φαντάσματα της νιότης της. Κι ενώ το καράβι πότε δοκιμάζεται από την κακοκαιρία και πότε καταδιώκεται από πειρατές, η περισυλλογή ενός ναυαγού που αποκαλύπτει το αιματηρό παρελθόν του Κίαν, έρχεται να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Το κυνήγι του δολοφόνου μέσα στα στενά περιθώρια του πλοίου μπορεί να αποδειχτεί πολύ επικίνδυνο...
Τίτλος βιβλίου:Δολοφονία στο πλοίο των προσκυνητών
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα μυστήριο της αδελφής Φιντέλμα
Τίτλος πρωτότυπου:Act of mercy: A Celtic mystery
Εκδότης:Θεμέλιο
Συντελεστές βιβλίου:Tremayne, Peter (Συγγραφέας)
Κούρκουλος, Νίκος (Μεταφραστής)
ISBN:9789603103097
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Διάφορα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες