Μαριχουάνα

Μύθοι και αλήθειες
Εκδότης:
Οξύ
Έτος:
2005
ISBN:
9789604361243
Σελίδες:
271
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαριχουάνα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μαριχουάνα
Η μαριχουάνα είναι μακράν η πιο διαδεδομένη από τις απαγορευμένες ψυχοτρόπες ουσίες στις ΗΠΑ αλλά και στις περισσότερες χώρες ανά την υφήλιο.
Οι νόμοι και οι προσωπικές αποφάσεις του κάθε ατόμου σχετικά με τη χρήση της μαριχουάνας θα έπρεπε να διαμορφώνονται με βάση επιστημονικά στοιχεία, πραγματικές και διασταυρωμένες πληροφορίες και φυσικά με γνώμονα την κοινή λογική. Αυτό όμως δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ. Αντ΄ αυτού κυκλοφορούν μύθοι που αφορούν την μαριχουάνα και ειδικά στις ΗΠΑ οι μύθοι αυτοί κυκλοφορούν σε αφθονία.
Το βιβλίο αυτό περιέχει έγκυρα και επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τις επιδράσεις της μαριχουάνας στον άνθρωπο και απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την ουσία αυτή, αλλά και σε όσους ανησυχούν για τα άτομα που κάνουν χρήση μαριχουάνας. Είναι ένα βιβλίο κατάλληλο για γονείς, εφήβους, εκπαιδευτικούς και σχολικούς λειτουργούς, για όσους εργάζονται σε κέντρα απεξάρτησης, γιατρούς αλλά και όσους νομοθετούν και εφαρμόζουν τους νόμους εναντίον ορισμένων ψυχοτρόπων ουσιών. Είναι ένα βιβλίο για όσους αγαπούν τη μαριχουάνα αλλά και για όσους τη μισούν.
Τίτλος βιβλίου:Μαριχουάνα
Υπότιτλος βιβλίου:Μύθοι και αλήθειες
Τίτλος πρωτότυπου:Marijuana myths, marijuana facts
Εκδότης:Οξύ
Συντελεστές βιβλίου:Zimmer, Lynn (Συγγραφέας)
Morgan, John P. (Συγγραφέας)
Παπαγεωργίου, Ιωάννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604361243
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2005
Σημείωση:Εισαγωγή: Κλεάνθης Γρίβας.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Διάφορα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες