Τα τείχη δεν χωρίζουν

Εκδότης:
Κοχλίας
Έτος:
2005
ISBN:
9789604370122
Σελίδες:
315
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα τείχη δεν χωρίζουν
Εκτός κυκλοφορίας
Τα τείχη δεν χωρίζουν
Ένα μυθιστόρημα που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα τα οποία καθηλώνουν τον αναγνώστη μιας και η ιστορία εξελίσσεται στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, την ώρα που η προσοχή όλου του κόσμου είναι στραμμένη στον πόλεμο του Ιράκ.
Όσο η Μαρία, μια Ελληνίδα δημοσιογράφος, μητέρα τριών παιδιών, φλερτάρει με το θάνατο προκειμένου να μεταδώσει την αλήθεια, γνωρίζει τον Σάμερ.
Ο Σάμερ, εγκλωβισμένος Παλαιστίνιος θα ξυπνήσει μέσα στην καρδιά της Μαρίας συναισθήματα που ούτε η ίδια γνώριζε ότι υπήρχαν.
Η δίψα που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι άνευ προηγουμένου, η θρησκεία παύει να αποτελεί εμπόδιο, ενώ ξαφνικά ο αραβικός καφές έχει άλλο άρωμα. Παρ’ όλα αυτά, ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος.
Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το ερωτικό μυθιστόρημα της Μαρίας Γιαχνάκη καταφέρνει από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας με μεστή γραφή, γεμάτη λυρισμό και συναίσθημα.
Η αγανάκτηση, ο φόβος, η απόγνωση και η αγωνία συγκρούονται με τον έρωτα και την αγάπη, που γεννιούνται ξαφνικά στην καρδιά μιας γυναίκας και στη συνέχεια την "κομματιάζουν".
Τίτλος βιβλίου:Τα τείχη δεν χωρίζουν
Εκδότης:Κοχλίας
Συντελεστές βιβλίου:Γιαχνάκη, Μαρία (Συγγραφέας)
ISBN:9789604370122
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες