Το υφάδι της αγάπης

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2005
ISBN:
9789606201400
Σελίδες:
537
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το υφάδι της αγάπης
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το υφάδι της αγάπης
Η Τέσα Μακρέι πηγαίνει με βαριά καρδιά να περάσει το καλοκαίρι στην κοιλάδα Σεναντόα, με σκοπό να βοηθήσει τη μητέρα της και τη γιαγιά της να ξεκαθαρίσουν και να επισκευάσουν το παλιό, πατρικό τους σπίτι. Οι τρείς γυναίκες δεν είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο γάμο της είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να φύγει για λίγο μακριά από τον άντρα της.
Όπως το περίμενε, η συμβίωσή τους ξεκινά με εντάσεις και συγκρούσεις -όπως πάντα. Η Έλεν, η γιαγιά της, αυταρχική, δηκτική και απόμακρη, αντιμετωπίζει την παρουσία τους εκεί σαν εισβολή. Και η Νάνσι, η μητέρα της, φαίνεται να ενδιαφέρεται πάνω απ' όλα για τις ατελείωτες κοσμικές συναναστροφές της με την τοπική ελίτ.
Όμως όσο περνούν οι βδομάδες, οι τρεις γυναίκες αρχίζουν να βλέπουν με καινούρια μάτια η μια την άλλη. Για πρώτη φορά βρίσκουν τη δύναμη ν' ανοίξουν την καρδιά τους. Και για πρώτη φορά, η Τέσα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την οικογένειά της και την ιστορία της. Καθώς επιδιορθώνουν μαζί, δουλεύοντας δίπλα δίπλα, ένα νυφικό πάπλωμα, που είχε αρχίσει η γιαγιά της και τελείωσε η μητέρα της πριν από χρόνια, τα μυστικά που σκίαζαν τις ζωές τους έρχονται στο φως και οι παλιές αμαρτίες ζητούν συγχώρεση.
Τίτλος βιβλίου:Το υφάδι της αγάπης
Τίτλος πρωτότυπου:Wedding ring
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Richards, Emilie (Συγγραφέας)
Παπαμιχαήλ - Λαϊνά Κλαίρη (Μεταφραστής)
ISBN:9789606201400
Σειρά εκδότη:Mira
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες