Το τετράδιο της πρώτης μου γραφής

Βασισμένο στο σχολικό βιβλίο της Α τάξης του δημοτικού "Η γλώσσα μου"
Εκδότης:
Παπαδόπουλος
Έτος:
2005
ISBN:
9789604124190
Σελίδες:
120
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το τετράδιο της πρώτης μου γραφής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το τετράδιο της πρώτης μου γραφής
"Το τετράδιο της πρώτης μου γραφής" είναι μια εξαιρετικά προσεγμένη μεθοδική εργασία, η οποία απευθύνεται στους μαθητές της Α΄ Δημοτικού.
Προσαρμόσαμε την εργασία μας αυτή στη δομή και την ύλη του σχολικού βιβλίου, με απόλυτο σεβασμό στα σύγχρονα αναλυτικά προγράμματα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
Περιέχει ένα σύνολο δημιουργικών ασκήσεων που σε συνδυασμό με την παραστατική εικονογράφηση που το συνοδεύει, θα βοηθήσει τα παιδιά στην εκμάθηση της ανάγνωσης και της γραφής, ξεκινώντας αρχικά από απλές γραμμές και σχηματικές παραστάσεις. Στη συνέχεια θα εξασκηθούν σε βασικά γράμματα και συλλαβές της ελληνικής γλώσσας και στο τέλος στις λέξεις και τις προτάσεις εκείνες που έχουν επιλεγεί ως οι καταλληλότερες για ορθογραφία.
Στόχος μας είναι το βιβλίο αυτό να αποτελέσει πολύτιμο βοηθό όχι μόνο για τους μικρούς μαθητές, αλλά και για τους εκπαιδευτικούς της Α΄ τάξης. Χάρη σε αυτό μπορούν να εξοικονομήσουν το χρόνο που θα διέθεταν καθημερινά για την αναπαραγωγή γραμμάτων, λέξεων ακόμα και προτάσεων σε απλά τετράδια γραφής.
Με τη σωστή αξιοποίηση του τετραδίου πρώτης μου γραφής πιστεύουμε ότι η εκμάθηση της γλώσσας στη γραπτή της μορφή θα αποτελέσει μια διαδικασία απλή, κατανοητή και κυρίως ευχάριστη για όλους.
Τίτλος βιβλίου:Το τετράδιο της πρώτης μου γραφής
Υπότιτλος βιβλίου:Βασισμένο στο σχολικό βιβλίο της Α τάξης του δημοτικού "Η γλώσσα μου"
Εκδότης:Παπαδόπουλος
Συντελεστές βιβλίου:Βελισσαρίου, Ράνια (Εικονογράφος)
Δεσύπρη, Ευαγγελία (Επιμελητής)
ISBN:9789604124190
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες