Όποιος γυρίζει δεν έφυγε ποτέ

Εκδότης:
Ωκεανίδα
Έτος:
2005
ISBN:
9789604103881
Σελίδες:
498
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Όποιος γυρίζει δεν έφυγε ποτέ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Όποιος γυρίζει δεν έφυγε ποτέ
Με φόντο την περίοδο του Ναζισμού, σε μια πολυφυλετική Τουρκία που δίνει καταφύγιο σε πολλούς Εβραίους που το σκάζουν απ' την Ευρώπη, μια ομάδα νεαροί φίλοι αγωνίζονται να κατανοήσουν τα γεγονότα, ενώ στροβιλίζονται (και το απολαμβάνουν) στις σεξουαλικές και συναισθηματικές ανακαλύψεις της εφηβείας.
Μια σαγηνευτική γυναίκα μυεί τον Μουσταφά και τους συμμαθητές του στις σαρκικές απολαύσεις με γλυκό τριαντάφυλλο· ο Μουσά ανακαλύπτει πόσο σκληρό είναι να πλησιάζεις στην ενηλικίωση όταν τον διώχνουν από τα γυναικεία λουτρά· ο Μπιλάλ, ένα δεκατετράχρονο Εβραιόπουλο, ξεκινάει για την Ελλάδα για να σώσει την αδερφή της μητέρας του· κι ένα ορφανό σ' ένα τσίρκο, γνωστό μόνο με το όνομα "Κοπελιά", ερωτεύεται τρελά τον καινούργιο ακροβάτη...
Το "Όποιος γυρίζει δεν έφυγε ποτέ" είναι ένα μυθιστόρημα σε δεκατρείς πράξεις. Στα χνάρια του Χούλιο Κορτάσαρ και του Ίταλο Καλβίνο, ο Μορίς Φαρχί ξετυλίγει με μαεστρία μια πανέξυπνα δομημένη κι ερεθιστική ερωτική ιστορία για την αγάπη, το θάρρος και τη διαμόρφωση της συνείδησης.
Τίτλος βιβλίου:Όποιος γυρίζει δεν έφυγε ποτέ
Τίτλος πρωτότυπου:Young Turk
Εκδότης:Ωκεανίδα
Συντελεστές βιβλίου:Farhi, Moris (Συγγραφέας)
Χατχούτ, Ρένα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604103881
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες