Ο πόλεμος με το ψυγείο

Εκδότης:
Ταξιδευτής
Έτος:
2015
ISBN:
9789608365094
Σελίδες:
214
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο πόλεμος με το ψυγείο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο πόλεμος με το ψυγείο
Τι σχέση έχουν το ψυγείο, ο έρωτας, η πολιτική και τα περιττά κιλά; Είναι η σχέση μας με το ψυγείο μια ερωτική σχέση, μια σχέση εξάρτησης ή ένας πόλεμος;

Μια ψυχολόγος και μια υπέρβαρη γυναίκα μας προσκαλούν να δούμε το πρόβλημα της εξάρτησης από το φαγητό με αμεσότητα και τρυφερότητα.

"Ο Πόλεμος με το Ψυγείο" είναι ένα κατανοητό, καλογραμμένο και ζωντανό βιβλίο αυτοβοήθειας, που με χιούμορ και σεβασμό, αναλαμβάνει να στηρίξει άντρες και γυναίκες που υποφέρουν από τη σχέση τους με το φαγητό.


Για το βιβλίο... μεταξύ άλλων:
"Όταν το πρωτοέπιασα στα χέρια μου, δεν πίστευα ότι είναι ελληνικό βιβλίο. Το στήσιμο είναι εντελώς μοντέρνο - αμερικάνικο.
Αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του.
Το μάτι ξεκουράζεται και ο εγκέφαλος δεν πήζει από τα τεράστια "σεντόνια" γραμμάτων που απλώνονται μπροστά σου.
Επίσης καταλαβαίνεις αμέσως ότι δεν πρόκειται να έρθεις αντιμέτωπος με μια ανούσια διατριβή (ας μην αρχίσω με τις διατριβές).
Ωραίο βιβλίο, "εύπεπτο" (για να κάνω λογοπαίγνιο με το θέμα του) και βοηθάει πολύ όλους όσοι έχουν ελαφρύ διατροφικό πρόβλημα.
Προτείνονται διάφορες "θεραπείες" όχι επειδή δεν ξέρουν τι να προτείνουν, αλλά επειδή δεν υπάρχει μια μαγική λύση και επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αυτό που πιάνει σε μένα μπορεί να μην πιάνει σε σένα κι αντίστροφα."
Τίτλος βιβλίου:Ο πόλεμος με το ψυγείο
Εκδότης:Ταξιδευτής
Συντελεστές βιβλίου:Παντελή, Σμαρούλα (Συγγραφέας)
Παπαδοπούλου, Λίνα (Συγγραφέας)
ISBN:9789608365094
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2015
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες