Στοιχειωμένη Ελλάδα (τ.1)

Εκδότης:
Άγνωστο
Έτος:
2004
ISBN:
9789608829305
Σελίδες:
207
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στοιχειωμένη Ελλάδα
Εκτός κυκλοφορίας
Στοιχειωμένη Ελλάδα (τ.1)
Πίσω από τη φωτεινή, συνηθισμένη Ελλάδα υπάρχει μια άλλη, σκοτεινή, άγνωστη και τρομακτική! Μια Ελλάδα που μουρμουρίζει κρυφά διάφορα παράδοξα γεγονότα, αλλόκοτες εμπειρίες, παράξενες συνθήκες. Μια Ελλάδα που είναι στοιχειωμένη!

Ο Νίκος Θάνος σπούδασε μαθηματικά στο Παρίσι, αλλά αφιερώθηκε στην έρευνα μελέτη της Παραψυχολογίας και της Μεταφυσικής, καρπός της οποίας είναι δεκάδες άρθρα σε περιοδικά κι εφημερίδες αλλά και το παρόν βιβλίο.

Ένα βιβλίο όπου καταγράφονται δεκάδες περιπτώσεις συμπατριωτών μας, οι οποίοι έζησαν υπερφυσικά γεγονότα και φαινόμενα και κατέφυγαν στον συγγραφέα, προκειμένου να τους βοηθήσει να κατανοήσουν και να λύσουν τα "προβλήματα" που παρουσιάστηκαν στη ζωή τους.

Οι εμπειρίες που μας μεταφέρει είναι συγκλονιστικές: στοιχειωμένες λίμνες, κάστρα και σπίτια, φαντάσματα που βοηθούν ανθρώπους και εκδικητικά πνεύματα, απαγωγές παιδιών από εξώκοσμες δυνάμεις, βρυκόλακες και δαιμονισμένοι και πολλά άλλα...

Ο συγγραφέας καταθέτει τα γεγονότα με βασικό γνώμονα την "αντικειμενικότητά" του και δηλώνει επίσης ότι ο αναγνώστης τους ενδέχεται να οδηγηθεί σε τελείως διαφορετικά συμπεράσματα και ερμηνείες από τα δικά του, γεγονός που το θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό. Κι αυτό, γιατί η οπτική του καθενός αλλά και η επεξεργασία των πληροφοριών μπορεί να είναι τελείως διαφορετική.

Αν τα περιστατικά που δημοσιεύει ο Νίκος Θάνος εμπίπτουν στα ενδιαφέροντά σας -είτε το ομολογείτε δημόσια είτε όχι- διαβάστε το βιβλίο του, είναι καρπός πολύχρονης μελέτης και έρευνας ενός ανήσυχου ανθρώπου.
Τίτλος βιβλίου:Στοιχειωμένη Ελλάδα
Εκδότης:Άγνωστο
Συντελεστές βιβλίου:Θάνος, Νίκος (Συγγραφέας)
ISBN:9789608829305
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2004
Τόμος:1
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες