Τόποι δύναμης στην Ελλάδα

Εκδότης:
Αρχέτυπο
Έτος:
2005
ISBN:
9789604210763
Σελίδες:
248
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τόποι δύναμης στην Ελλάδα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τόποι δύναμης στην Ελλάδα
Είναι κάποιες περιοχές που η πραγματικότητα -όπως τουλάχιστον τη γνωρίζουμε- συμπεριφέρεται παράξενα. Γραμμές Λέι, ρεύμα του ερπετού, τελλουρική δύναμη, πράνα ή μάνα, anima mundi, αιθέρας, οργόνη, Μονοπάτια του Δράκοντα... είναι μερικά από τα ονόματα ενός πολύπλοκου γεωμετρικού πλέγματος που σχετίζεται με τη ροή της ενέργειας στη Γη.
Οι Τόποι Δύναμης είναι τα "κομβικά σημεία" αυτής της ροής, εκεί όπου η ενέργεια εξωτερικεύεται με ποικίλους και πολλές φορές περίεργους τρόπους. Από τα αρχαία χρόνια ήταν σημεία θεμελίωσης ιερών, μαντείων, ναών, κέντρων γνώσης και εκπαίδευσης.
Οι Τόποι Δύναμης στην Ελλάδα είναι αμέτρητοι! Ο Θανάσης Βέμπος μας παρουσιάζει τους ισχυρότερους τόπους δύναμης της ελληνικής γης. Από το Άγιο Όρος μέχρι το Ταίναρο, από τη Δωδώνη μέχρι την Κνωσό και από τη Σαμοθράκη μέχρι την Ολυμπία, μία μοναδική περιήγηση σε μαντεία, ναούς, μοναστήρια, μυητικά άντρα, τόπους θεοφάνειας και ενεργειακά κέντρα, που έχουν χαρακτηριστική θέση στο Ενεργειακό Πλέγμα της Ελλάδας.
Ένα ταξίδι στους θρύλους, στη μυθολογία, στη νεότερη παράδοση, αλλά και στα αλλοκοσμικά χρονικά αυτών των τόπων, ακολουθώντας τα νήματα που ξεκινούν απ’ αυτούς και οδηγούν σε αμέτρητα παράξενα μονοπάτια...
Τίτλος βιβλίου:Τόποι δύναμης στην Ελλάδα
Εκδότης:Αρχέτυπο
Συντελεστές βιβλίου:Βέμπος, Θανάσης (Συγγραφέας)
ISBN:9789604210763
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2005
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες