Το φως της ζωής

Ο πλήρης οδηγός ενεργειακής θεραπευτικής και ψυχικής ολοκλήρωσης, μέσω της επαφής με την υπέρτατη πηγή της εσωτερικής μας δύναμης
Εκδότης:
Έσοπτρον
Έτος:
2005
ISBN:
9789608317574
Σελίδες:
408
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το φως της ζωής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το φως της ζωής
Το πρώτο βιβλίο της χαρισματικής Barbara Ann Brennan, το μπεστ-σέλλερ "Χέρια όλο φως" την καθιέρωσε ως μια από τις σημαντικότερες θεραπεύτριες παγκοσμίως και οδήγησε εκατομμύρια ανθρώπους στην ανακάλυψη μιας νέας ολιστικής πραγματικότητας για το σύμπαν. Τώρα, με το "Το φως της ζωής", συνεχίζει την εξερεύνησή της στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, την πηγή κάθε βιώματος που σχετίζεται με την υγεία ή την ασθένεια.
Παρουσιάζοντας νέα συγκλονιστικά δεδομένα, αποτέλεσμα πολύχρονης άσκησης της θεραπευτικής, μας δείχνει πώς μπορούμε να ενδυναμωθούμε τόσο ως ασθενείς όσο και ως θεραπευτές, ώστε να κατανοήσουμε και να εργαστούμε με την πιο θεμελιώδη θεραπευτική μας δύναμη: το φως που αναδύεται από τον πυρήνα της ανθρώπινης υπόστασής μας.
Με μια μοναδική προσέγγιση, που ενθαρρύνει κάθε προσπάθεια ειλικρινούς συνεργασίας μεταξύ θεραπευτή, ασθενών και ιατρών, και εμπλουτισμένο με παραδείγματα, ασκήσεις και πλούσια εικονογράφηση, το "Φως της ζωής" αποτελεί τον κορυφαίο οδηγό ενεργειακής θεραπευτικής στην εποχή μας, προσφέροντας έναν νέο δρόμο για την ολοκλήρωση και την πληρότητα.
Τίτλος βιβλίου:Το φως της ζωής
Υπότιτλος βιβλίου:Ο πλήρης οδηγός ενεργειακής θεραπευτικής και ψυχικής ολοκλήρωσης, μέσω της επαφής με την υπέρτατη πηγή της εσωτερικής μας δύναμης
Τίτλος πρωτότυπου:Light emerging
Εκδότης:Έσοπτρον
Συντελεστές βιβλίου:Brennan, Barbara Ann (Συγγραφέας)
Νομικός, Μάνος Π. (Μεταφραστής)
Schneider, Thomas J. (Εικονογράφος)
Tartaglia, Joan (Εικονογράφος)
ISBN:9789608317574
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες