Ο γάμος που δεν έγινε

Αστυνομικό μυθιστόρημα
Εκδότης:
Σιδέρη Μιχάλη
Έτος:
2005
ISBN:
9789606604225
Σελίδες:
246
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο γάμος που δεν έγινε
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
Ο γάμος που δεν έγινε
Η δίνη του εμφυλίου πέρασε· η διχόνοια όμως είχε ριζώσει στις καρδιές των ανθρώπων. Το μίσος τού Λάιου για το γαμπρό του, Μπεράτη, παραμένει άσβεστο. Οι δεσμοί συγγένειας δε θα σταθούν ικανοί να γεφυρώσουν τις διαφορές τους. Και μέσα στη βεντέτα των δύο οικογενειών μπλέκεται ο Νέστορας Βούτας, ο φιλόδοξος και πολυμήχανος δάσκαλος του μικρού χωριού της Θεσσαλίας. Ο ρόλος που θα διαδραματίσει στις σχέσεις των μελών της μικρής αυτής κοινωνίας είναι καταλυτικός.
Η Αριάδνη, η Γαλάτεια, η Ρούλα, η Έλλη είναι μερικές μόνο από τις γυναίκες των οποίων το μέλλον καθόρισε· και μαζί με αυτές, προδιαγράφει και την πορεία της ζωής των φίλων και των αντιπάλων του· των οικείων αλλά και των ουδέτερων συγχωριανών του.
Τέσσερις φόνοι θα αναστατώσουν τους κατοίκους τού χωριού και θα κινητοποιήσουν σύσσωμες τις αστυνομικές αρχές του τόπου· τέσσερις ανεξιχνίαστες δολοφονίες που καλύπτονται από το πέπλο των ντόπιων μεταφυσικών θρύλων... Ίσως η νεκρή Χρυσή αναζητά το αιώνιο ταίρι της.
Αλήθεια και ψέμα, αγάπη και μίσος, αγνότητα και διαφθορά... "αντιμαχόμενες" πλευρές του ίδιου νομίσματος που κρατά η άγνωστη δολοφονική φιγούρα. Ποια θα επικρατήσει; Κορώνα ή γράμματα; Ζωή ή θάνατος;
Τίτλος βιβλίου:Ο γάμος που δεν έγινε
Υπότιτλος βιβλίου:Αστυνομικό μυθιστόρημα
Εκδότης:Σιδέρη Μιχάλη
Συντελεστές βιβλίου:Γιολδάσης, Ευάγγελος (Συγγραφέας)
ISBN:9789606604225
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες