Πολιτική

'Ενα ερωτικό μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2005
ISBN:
9789601616520
Σελίδες:
315
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πολιτική
Εκτός κυκλοφορίας
Πολιτική
Το βιβλίο αυτό είναι η ιστορία ενός πατέρα και μιας κόρης. Είναι επίσης η ιστορία ενός menage a trois, ενός ερωτικού τριγώνου. Παρότι η πλοκή του επικεντρώνεται στο σεξ, το μυθιστόρημα αυτό -το οποίο, πριν καν εκδοθεί, χάρισε στον εικοσιπεντάχρονο τότε Άνταμ Θίρλγουελ μια θέση στη λίστα του περιοδικού Granta με τους καλύτερους νέους Βρετανούς συγγραφείς- δεν είναι ένα βιβλίο για το σεξ.
Παραφράζοντας το σχόλιο του φανταστικού αφηγητή μετά την περιγραφή μίας ακόμα ερωτικής σκηνής ανάμεσα στον Μόισα και τη Νάνα, θα λέγαμε εμφατικά: "Αυτή δεν είναι η ερωτική τους ζωή. Διαβάζετε ένα βιβλίο για τα συναισθήματά τους, ένα βιβλίο για την ηθική υπόσταση τριών ανθρώπων μέσα σε μια δύσκολη και φορτισμένη κατάσταση."
Όπως σημειώνει ο ίδιος ο συγγραφέας, η ερωτική επαφή είναι ο κατεξοχήν φορέας των επιλογών διότι είναι ταυτόχρονα και κάτι συνηθισμένο -πόσους ανθρώπους ξέρεις που αδιαφορούν για το σεξ;- και κάτι ιδιάζον: οι χαρακτήρες αναδεικνύονται μέσα από στιγμές κρίσεων, μέσα από τις αντιξοότητες και τον παραλογισμό της ζωής...
Τίτλος βιβλίου:Πολιτική
Υπότιτλος βιβλίου:'Ενα ερωτικό μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Politics
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Thirlwell, Adam (Συγγραφέας)
Μπαμπασάκης Γιώργος-Ίκαρος (Μεταφραστής)
ISBN:9789601616520
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2005
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες