Επιλεγμένα θέματα αρχαίων ελληνικών

Με πλήρη γραμματική και συντακτική ανάλυση
Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2005
ISBN:
9789604230808
Σελίδες:
528
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Επιλεγμένα θέματα αρχαίων ελληνικών
Τιμή εκδότη:€19,70
Η τιμή μας: €17,73
στο καλάθι
Επιλεγμένα θέματα αρχαίων ελληνικών
Μέσα από τα κείμενα της αρχαίας αττικής πεζογραφίας επιλέξαμε τα εκλεκτότερα, κατά τη γνώμη μας, θέματα, που τα θεωρήσαμε κατάλληλα όχι μόνο για τη διδασκαλία της γραμματικής και του συντακτικού, αλλά και για το σημαντικό και αξιόλογο περιεχόμενό τους. Περιέχουν αυτοτελή στοιχεία από το πνεύμα και τη σοφία των αθάνατων προγόνων μας, που με τις υψηλές ιδέες και το δημοκρατικό τους φρόνημα υπήρξαν και εξακολουθούν να είναι αδιαμφισβήτητοι διδάσκαλοι της ανθρωπότητας.

Στο πόνημά μας αυτό, εκτός από την κατά λέξη μετάφραση και τη λεπτομερή γραμματική, ετυμολογική και συντακτική ανάλυση των θεμάτων, προσθέσαμε ερωτήσεις και ασκήσεις με πλήρεις απαντήσεις. Συμπεριλάβαμε ακόμη βασικούς κανόνες και στοιχεία γραμματικής και συντακτικού, που κρίναμε ότι είναι απαραίτητα για την αρτιότερη προετοιμασία των μαθητών και των υποψηφίων για τα ΑΕΙ στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η παρούσα εργασία θα βρει τη δέουσα ανταπόκριση από τους μαθητές που ενδιαφέρονται για υψηλή βαθμολογία στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών και θα εκπληρώσει στο ακέραιο τον σκοπό για τον οποίο γράφτηκε.
Τίτλος βιβλίου:Επιλεγμένα θέματα αρχαίων ελληνικών
Υπότιτλος βιβλίου:Με πλήρη γραμματική και συντακτική ανάλυση
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Σακελλαριάδης, Γεώργιος Χ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604230808
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2005
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες