Σιδηρές κατασκευές

Από λεπτομερείς διατομές ψυχρής διαμόφωσης
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2004
ISBN:
9789602097304
Σελίδες:
638
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σιδηρές κατασκευές
Τιμή εκδότη:€89,00
Η τιμή μας: €80,10
στο καλάθι
Σιδηρές κατασκευές
H ανάγκη επίτευξης ποιοτικών, γρήγορων, και οικονομικών κατασκευών, σε θέση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ασφαλείας, λειτουργικότητας και αντοχής στο χρόνο οδήγησε στην όλο και μεγαλύτερη χρήση λεπτότοιχων δομικών στοιχείων από χαλύβδινες διατομές ψυχρής διαμόρφωσης, με δυνατότητα εφαρμογής τόσο ως μεμονωμένα στοιχεία όσο και ως ολοκληρωμένες κτιριακές λύσεις. Η χρήση τους συνδέεται με ειδικά προβλήματα σχεδιασμού, λόγω της αυξημένης ευαισθησίας τους έναντι φαινομένων αστάθειας.
Στο βιβλίο αυτό δίνονται πληροφορίες αναφορικά με τη μόρφωση και ανάλυση διαφόρων στοιχείων από λεπτότοιχες διατομές, όπως τεγίδων, μεταλλικών φύλλων επικαλύψεων, πανέλων σάντουιτς, αυλακωτών λαμαρινών και κασετών, αναλύονται δε οι συνδέσεις (κοχλίες, πιρτσίνια, εκπυρσοκροτούμενα βλήτρα, ροζέτες, σημειακές και συνεχείς συγκολλήσεις κ.λπ.), οι οποίες έχουν σημαντικές διαφορές από τις συνήθεις στις κατασκευές από χάλυβα. Επίσης παρουσιάζονται πέραν των κτιριακών έργων και διάφοροι άλλοι τύποι κατασκευών, όπως μεταλλικά σιλό με τοιχώματα από αυλακωτές λαμαρίνες, βιομηχανικά ράφια, δοκοί με αυλακωτούς κορμούς.
Με την ευκαιρία εξέτασης των διαφόρων τύπων κατασκευών δίνεται η ευκαιρία ανάπτυξης των μεθόδων σχεδιασμού και ελέγχου αντοχής, ευστάθειας και λειτουργικότητας γραμμικών στοιχείων, δίσκων, πλακών και κελυφών. Η ύλη συμπληρώνεται με εκτεταμένα παραδείγματα εφαρμογής.
Τίτλος βιβλίου:Σιδηρές κατασκευές
Υπότιτλος βιβλίου:Από λεπτομερείς διατομές ψυχρής διαμόφωσης
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Βάγιας, Ιωάννης Κ. (Συγγραφέας)
Dubina, Dab (Συγγραφέας)
ISBN:9789602097304
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες