Εισαγωγή στο AutoCAD 2006

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2005
ISBN:
9789602098547
Σελίδες:
424
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εισαγωγή στο AutoCAD 2006
Τιμή εκδότη:€32,00
Η τιμή μας: €28,80
Εισαγωγή στο AutoCAD 2006
Το βιβλίο αυτό είναι ό,τι χρειάζεται ο χρήστης που πρωτοξεκινά με το AutoCAD. Παρέχει την απαραίτητη μεθοδολογία για γρήγορη, εύκολη, και αποδοτική σχεδίαση. Καλύπτει τις βασικές αρχές σχεδίασης στις δύο διαστάσεις και αναλύει ξεχωριστά την κάθε εντολή του προγράμματος μέσα από κατανοητά παραδείγματα.
Είτε είστε νέος χρήστης και κάνετε τώρα το ξεκίνημά σας στη σχεδίαση με το AutoCAD, είτε πεπειραμένος και έχετε δυσκολευτεί με άλλα βοηθήματα χωρίς να έχετε ξεκαθαρίσει τη λογική της ηλεκτρονικής σχεδίασης, το βιβλίο αυτό σάς δίνει τις απαντήσεις που χρειάζεστε.
Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στην οργάνωση της ύλης και τη διάρθρωση των κεφαλαίων του βιβλίου, έτσι ώστε ο νέος χρήστης του AutoCAD να μη χαθεί στην πληθώρα των εφαρμογών του και να αφομοιώσει γρήγορα τις απαραίτητες πληροφορίες που θα του επιτρέψουν να έχει γρήγορα αποτελέσματα.
Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε:
- Ό,τι χρειάζεται ο αρχάριος χρήστης του AutoCAD για να κάνει κτήμα του τις απεριόριστες δυνατότητες του πιο δημοφιλούς σχεδιαστικού πακέτου, γρήγορα, εύκολα, και απλά
- Μεθοδολογία για γρήγορη, εύκολη, και αποδοτική σχεδίαση στις δύο διαστάσεις
- Τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εντολές του πακέτου με τη σειρά που πρέπει να τις μάθετε και με αναλυτικά παραδείγματα για την κάθε μία
- Ό,τι χρειάζεστε για να σχεδιάσετε και να τυπώσετε τα δικά σας σχέδια σε μικρό χρονικό διάστημα και με τη σωστή ποιότητα.
Τελειώνοντας αυτό το βιβλίο ο χρήστης θα έχει εξοικειωθεί με την νοοτροπία της ηλεκτρονικής σχεδίασης - η οποία είναι εντελώς διαφορετική από αυτή στο σχεδιαστήριο - και θα είναι σε θέση να σχεδιάζει και να τυπώνει με άνεση διδιάστατα σχέδια.
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στο AutoCAD 2006
Περιέχει:CD-ROM
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Κάππος, Γιάννης Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789602098547
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες