Πλήρες εγχειρίδιο του QuarkXPress 5

Εκδότης:
Γκιούρδας Μ.
Έτος:
2002
ISBN:
9789605123277
Σελίδες:
773
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πλήρες εγχειρίδιο του QuarkXPress 5
Τιμή εκδότη:€42,80
Η τιμή μας: €38,52
Πλήρες εγχειρίδιο του QuarkXPress 5
Μάθετε να χρησιμοποιείτε όλα τα χαρακτηριστικά και τις νέες βελτιώσεις του QuarkXPress 5 - ή πλουτίστε τις γνώσεις σας για τα υπάρχοντα εργαλεία - με την βοήθεια αυτού του περιεκτικού και πλήρους οδηγού. Αυτό το χρήσιμο εγχειρίδιο επεξηγεί σαφώς και τις βασικές λειτουργίες και τις πολύπλοκες τεχνικές έκδοσης του QuarkXPress 5. θα βρείτε ασκήσεις βήμα-βήμα, που θα μπορείτε να ακολουθήσετε με ευκολία, εύχρηστες συντομεύσεις πληκτρολογίου και μια ενότητα 8 έγχρωμων σελίδων που παρουσιάζει τις χρωματικές δυνατότητες του QuarkXPress - σχεδιασμένη για να σας δώσει οδηγίες, αλλά και ιδέες σχεδίασης και σελιδοποίησης, θα βρείτε επίσης ένα αναλυτικό γλωσσάριο για να εξηγήσετε κάποιους μη οικείους όρους. Αυτό το εγχειρίδιο είναι θαυμάσιο για τους αρχάριους, αλλά και τους μέσους χρήστες και αποτελεί την απόλυτη πηγή για το QuarkXPress 5.
-Επωφεληθείτε από την ανασκόπηση των βασικών στοιχείων του QuarkXPress - συμπεριλαμβανομένων οδηγιών για την εγκατάσταση και την χρήση του υλικού εκμάθησης.
-Μάθετε να χρησιμοποιείτε τα ισχυρά, νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 5 - επίπεδα, πίνακες και τις εντολές του νέου περιβάλλοντος και των μενού συντομεύσεων.
-Ανακαλύψτε τα μυστικά της δημιουργίας ιστοσελίδων με φόρμες, rollovers και συνδέσεις, και μάθετε να χειρίζεστε τις επιλογές εξαγωγής HTML.
-Δημιουργήστε ελκυστικές σελίδες και έγγραφα με ευκολία.
-Εφαρμόστε προχωρημένες τεχνικές και συνδυάστε κείμενο και εικόνες για ειδικά εφέ.
-Σχεδιάστε τα έγγραφα του QuarkXPress για χρήση στο Web και για εκτύπωση.
-Κατανοήστε τα ουσιαστικά της εργασίας με το χρώμα, συμπεριλαμβανομένων των διαχωρισμών, της διαχείρισης χρωμάτων και της εκτύπωσης.
-Χρησιμοποιήστε το QuarkXPress 5 και σε Macintosh και σε Windows.
Τίτλος βιβλίου:Πλήρες εγχειρίδιο του QuarkXPress 5
Τίτλος πρωτότυπου:QuarkXPress 5: The Complete Reference
Περιέχει:CD
Εκδότης:Γκιούρδας Μ.
Συντελεστές βιβλίου:Bain, Steve (Συγγραφέας)
Κουτρούμπα, Χρυσούλα Α. (Μεταφραστής)
ISBN:9789605123277
Στοιχεία έκδοσης: 2002
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες