Βιοενεργειακή διαγνωστική και αυτοθεραπεία

Εκδότης:
Μύρτος
Έτος:
2005
ISBN:
9789608222229
Σελίδες:
248
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Βιοενεργειακή διαγνωστική και αυτοθεραπεία
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
στο καλάθι
Βιοενεργειακή διαγνωστική και αυτοθεραπεία
Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την Ελένα Μπακάλοβα αισθάνθηκα μια εσωτερική δύναμη και μια ακτινοβολία, η οποία με κυρίευσε αμέσως. Μου έκανε εντύπωση πόσο εύκολα μπορούσε να διαγνώσει μόνο με το νου, ενώ εμείς οι γιατροί υποβάλλουμε τους ασθενείς σε μια σειρά από εξετάσεις και πολλές φορές δυσκολευόμασστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Έμεινα έκπληκτη όταν μπορούσε από απόσταση να μετρήσει την πίεση ενός ασθενή, η οποία επιβεβαιώθηκε αμέσως μετά τη μέτρηση -αλλά και ήξερε πώς θα βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του. Αρχίζοντας από τη γνώση ότι ο νους μπορεί είτε να θεραπεύσει είτε να βλάψει το σώμα, η Ελένα Μπακάλοβα με το βιβλίο της μας πηγαίνει σε ένα αξέχαστο ταξίδι, ανακαλύπτοντας τη λειτουργία του εσωτερικού εαυτού μας και μας δείχνει πώς να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά των θεραπευτικών μας δυνάμεων.
Μέσα από μια σειρά ευφάνταστων στοχασμών, διαλογισμών, επιβεβαιώσεων και αυτοθεραπευτικών ασκήσεων μπορούμε να εξερευνήσουμε τον εαυτό μας και να βρούμε τον προσωπικό δρόμο για την ισορροπία ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα, που είναι το κλειδί της υγείας.
Η Ελένα Μπακάλοβα αποκαλύπτει πως όσο περισσότερο καταλαβαίνεις τον εαυτό σου, τόσο πιο πολύ θα μπορείς να αναπτύξεις τις δικές σου διαγνωστικές και θεραπευτικές δυνάμεις. Ευχαριστώ, Ελένα
(Δρ. Άννυ Σωτηροπούλου, Παθολόγος - Γαστρεντερολόγος)
Τίτλος βιβλίου:Βιοενεργειακή διαγνωστική και αυτοθεραπεία
Εκδότης:Μύρτος
Συντελεστές βιβλίου:Μπακάλοβα, Ελένα (Συγγραφέας)
ISBN:9789608222229
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες