Δίδυμοι πύργοι

Ήμουν κι εγώ εκεί!
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2005
ISBN:
9789606303678
Σελίδες:
260
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Δίδυμοι πύργοι
Τιμή εκδότη:€19,27
Η τιμή μας: €17,34
στο καλάθι
Δίδυμοι πύργοι
Το "Δίδυμοι πύργοι-Ήμουν κι εγώ εκεί!" είναι το πρώτο λογοτεχνικό-δημοσιογραφικό βιβλίο που παρουσιάζει την τραγωδία της 11 Σεπτεμβρίου εκ των έσω και γραμμένο ιδιότυπα, σε α' πρόσωπο, δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να βιώσει την τραγωδία της Νέας Υόρκης σα να ήταν εκεί. Ένα βιβλίο - κοριός στην ψυχή ενός τρομαγμένου αθώου ανθρώπου εγκλωβισμένου στους Δίδυμους Πύργους που εκτός από φωνές και θορύβους, μεταδίδει και συναισθήματα, σκέψεις και στιγμιαία αντίληψη.
Το ύφος είναι άλλοτε ωμό και άλλοτε άψογα λογοτεχνικό, η ένταση μεγάλη από τις πρώτες κιόλας σελίδες και οι περιγραφές "φλέγονται" και "καπνίζουν". Ταυτόχρονα, μέσω παραπομπών σε γκρίζα ράστερ, παρουσιάζεται μία τεράστια δημοσιογραφική έρευνα -που αφορά κυρίως τους Έλληνες- και συγκλονιστικές συνεντεύξεις όπως του μοναδικού ανθρώπου που είδε το δεύτερο αεροπλάνο να πέφτει πάνω του και σώθηκε ή του μοναδικού Έλληνα εγκλωβισμένου που βγήκε από τα συντρίμμια. Έτσι ο ρεαλισμός όπως και η συγκίνηση του αναγνώστη κορυφώνεται.
Το "Δίδυμοι πύργοι-Ήμουν κι εγώ εκεί!" καταγράφει ανατριχιαστικά τον εγκλωβισμό στους ψηλότερους ορόφους ανάμεσα σε φλόγες και γκρεμό αλλά και τον εγκλωβισμό στα θρυψαλιασμένα κουφάρια των Πύργων ανάμεσα στα ψυχικά αδιέξοδα των καιρών μας, ψάχνοντας πανικοβλημένο τη σωτηρία. Εξουσίες, μύθοι, ιστορία, θρησκεία, τρομοκρατία, ηθική, έρωτας τρικυμία, αυτοκτονία, θάνατος. Μα και φιλήδονες γόησσες στα ηλιόλουστα παζάρια της Ανατολής.

Τίτλος βιβλίου:Δίδυμοι πύργοι
Υπότιτλος βιβλίου:Ήμουν κι εγώ εκεί!
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Ξενάκης, Παναγιώτης Ε. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606303678
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες