Έσχατοι καιροί

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2005
ISBN:
9789601411293
Σελίδες:
718
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έσχατοι καιροί
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Έσχατοι καιροί
Ο Άρης Παγκράτης είναι ένας διάσημος ηθοποιός. Έχει τα πάντα. Το μόνο που λείπει από τη ζωή του είναι το να παίξει το ρόλο του Θεού - ώσπου του δίνεται η ευκαιρία να το κάνει.
Ο Φώτης Μπούρμαλης είναι ένας άσημος αρχιφύλακας. Μια ολόκληρη ζωή περιμένει και προσεύχεται για την ευκαιρία να ξεφύγει απ' την αφάνεια, μια ευκαιρία που δεν έρχεται - ώσπου οι προσευχές του εισακούονται.
Ο Λευτέρης και η Δάφνη Ματζιούρη είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που ζει στην Πετρούπολη. Είναι πάμφτωχοι μα έχουν την αγάπη τους, δώρο Θεού, κι αυτό τους φτάνει. Το αληθινό τους πρόβλημα είναι η δεκαπεντάχρονη κόρη τους, η Βενετία. Αποδίδουν τις απόψεις της μικρής για τη ζωή στην ελαφρομυαλιά της ηλικίας. Όμως... δεν μπορούν καν να φανταστούν τι τους περιμένει.
Μια στιγμή είναι αρκετή για να συναντηθούν οι ζωές όλων αυτών των άγνωστων ως χθες ανθρώπων.
Μια τόση δα στιγμή κι ένα σκοτεινό παιχνίδι της μοίρας είναι αρκετά για να δουν ο Λευτέρης και η Δάφνη Ματζιούρη τον κόσμο τους να καταρρέει και τη ζωή τους να καταστρέφεται. Και τότε, αυτοί οι πάλαι ποτέ φιλήσυχοι χριστιανοί μετατρέπονται σε τέρατα...
Οι "Έσχατοι καιροί" είναι μια προφητεία που αναφέρεται μέσα στις Γραφές. Είναι το "σημείο μηδέν" του κόσμου, όπου συμβαίνουν πάσης φύσεως δεινά. Το παράξενο είναι πως οι άνθρωποι δείχνουν εντελώς ανυποψίαστοι - πιστεύουν μάλιστα ότι βρίσκονται στον κολοφώνα της δόξας τους, στο απόγειο της ευτυχίας τους...
Τίτλος βιβλίου:Έσχατοι καιροί
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Καλλιοντζή, Αναστασία (Συγγραφέας)
ISBN:9789601411293
Σειρά εκδότη:Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες