Εισαγωγή στην οφθαλμολογία και στη νευροοφθαλμολογία

Εκδότης:
University Studio Press
Έτος:
2005
ISBN:
9789601214306
Σελίδες:
458
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Εισαγωγή στην οφθαλμολογία και στη νευροοφθαλμολογία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Κυκλοφορεί νεότερη έκδοση
Εισαγωγή στην οφθαλμολογία και στη νευροοφθαλμολογία
Μετά τη 10ετή και πλέον θητεία μου ως καθηγητού Οφθαλμολογίας στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τη μακρόχρονη εμπειρία στη διδασκαλία του μαθήματος της Οφθαλμολογίας, αισθάνθηκα την ανάγκη να προβώ στη συγγραφή του παρόντος διδακτικού πονήματος για φοιτητές της Ιατρικής που θα τους βοηθήσει αποτελεσματικά στην απόκτηση βασικών γνώσεων Οφθαλμολογίας, χρήσιμων για την επιστημονική τους ολοκλήρωση.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται και προς τους γιατρούς που αρχίζουν την ειδικότητα της Οφθαλμολογίας, σαν βάση πάνω στην οποία θα κτίσουν, κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσης, το οικοδόμημα της οφθαλμολογικής τους μόρφωσης.
Ορισμένες κλινικές οντότητες, πολύ κοινές στην καθ' ημέρα πράξη, αναλύθηκαν ιδιαίτερα, επειδή πιστεύω ότι η διεξοδικότερη ανάλυση ολιγότερων θεμάτων είναι προτιμότερη από την περιληπτική αναφορά σε περισσότερα θέματα, διότι έτσι διευκολύνεται η αφομοίωσή τους από τους φοιτητές.
Το κεφάλαιο της Νευροοφθαλμολογίας αναπτύχθηκε ιδιαίτερα, διότι η Νευροοφθαλμολογία διδάσκεται ως αυτοτελές εξαμηνιαίο μάθημα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε ελήφθη, σχεδόν εξ' ολοκλήρου, από το φωτογραφικό αρχείο της Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής των Ιωαννίνων.
[...] (από τον πρόλογο της πρώτης έκδοσης)
Τίτλος βιβλίου:Εισαγωγή στην οφθαλμολογία και στη νευροοφθαλμολογία
Εκδότης:University Studio Press
Συντελεστές βιβλίου:Ψύλλας, Κωνσταντίνος Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789601214306
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2005, 2η έκδοση
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες