Σχέδιο Κασσάνδρα

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2005
ISBN:
9789604508457
Σελίδες:
414
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σχέδιο Κασσάνδρα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Σχέδιο Κασσάνδρα
"Αυτό που πάνε να κάνουν είναι απίστευτο. Είναι παρανοϊκό!" Ήταν τα τελευταία λόγια του Γιούρι Ντάνκο, αξιωματικού του ιατρικού τμήματος της υπηρεσίας ασφαλείας της Ρωσίας, πριν το σώμα του γαζωθεί από τις σφαίρες άγνωστων δολοφόνων.
Έχοντας στα χέρια τους τα απόρρητα έγγραφα του Ντάνκο, ο Τζον Σμιθ της Μυστικής Ομάδας Ένα και η πράκτορας της CIA Ράντι Ράσελ εντοπίζουν μια τρομακτική συνωμοσία που απειλεί να εξαπολύσει μια επιδημία ανυπολόγιστων διαστάσεων: Ένας σέρβος τρομοκράτης μεταφέρει κρυφά από τη Ρωσία στις ΗΠΑ δείγματα ενός ασύλληπτα επιθετικού ιού. Πρόκειται να τα παραδώσει σε κάποιον πράκτορα της αμερικανικής κυβέρνησης -ένα σκοτεινό πρόσωπο που τα κίνητρά του γίνονται ακόμα πιο μυστηριώδη, όταν και οι δύο άντρες βρίσκονται δολοφονημένοι ενώ ο ιός έχει κλαπεί.
Ο Τζον και η Ράντι πρέπει τώρα να τρέξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Να βρουν τον παράφρονα στα χέρια του οποίου έχει καταλήξει ο ιός και να τον σταματήσουν, πριν ολόκληρος ο πλανήτης βρεθεί όμηρος της χειρότερης απειλής που αντιμετώπισε ποτέ η ανθρωπότητα...
Τίτλος βιβλίου:Σχέδιο Κασσάνδρα
Τίτλος πρωτότυπου:The Cassandra compact
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Shelby, Philip (Συγγραφέας)
Ludlum, Robert (Συγγραφέας)
Κωνσταντέας, Πητ (Μεταφραστής)
ISBN:9789604508457
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες