Η ανασκαφή

Εκδότης:
Φανταστικός Κόσμος
Έτος:
2005
ISBN:
9789608167551
Σελίδες:
519
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ανασκαφή
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η ανασκαφή
Η Νότια Αμερικανική Ζούγκλα κρύβει πολλά μυστικά... και μια αξιοσημείωτη τοποθεσία, φωλιασμένη ανάμεσα σε δύο ψηλές κορφές των Άνδεων, μακριά από τα βλέμματα των ανθρώπων για χιλιάδες χρόνια.
Μια Ανασκαφή βαθιά... κάτω από πολλά στρώματα βράχου και μυστηρίου, μέσα στους αιώνες ενός σκοτεινού, ξεχασμένου θρύλου.
Στις αρχαίες Κατακόμβες... όπου ευφυείς παγίδες έχουν τοποθετηθεί, για να παγιδεύσουν τους απρόσεκτους και τους ανυποψίαστους. Όπου απίστευτες ανακαλύψεις - και θησαυροί πέρα από κάθε φαντασία - θα μπορούσαν να είναι το έπαθλο για εκείνους, που έχουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν το φρικτό άγνωστο.
Κάτι Παραμονεύει... Εδώ, που τελειώνει το επικίνδυνο ταξίδι, στην κρύα, σαβανωμένη καρδιά της νεκρόπολης. Ένα δημιούργημα του ανθρώπου, ωστόσο, όχι ανθρωπίνως δυνατό. Κάτι θαυματουργό. Κάτι τρομακτικό.
Για αμέτρητους αιώνες, τα μυστικά της ζωής βρίσκονταν θαμμένα σε μια ιερή απαγορευμένη κάμαρα. Εκείνοι που τόλμησαν να ενοχλήσουν τους εκλεκτούς, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουν την απόλυτη πρόκληση: την επιβίωση.
Τίτλος βιβλίου:Η ανασκαφή
Τίτλος πρωτότυπου:Excavation
Εκδότης:Φανταστικός Κόσμος
Συντελεστές βιβλίου:Rollins, James (Συγγραφέας)
Αθανασίου, Κατερίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789608167551
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες