Ανακαλύπτοντας τα μυστικά των Illuminati

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2005
ISBN:
9789603065142
Σελίδες:
175
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ανακαλύπτοντας τα μυστικά των Illuminati
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ανακαλύπτοντας τα μυστικά των Illuminati
Ένας περιεκτικός πλήρης οδηγός, που ανιχνεύει την αλήθεια πίσω από τα μυστικά των Πεφωτισμένων.
Η γοητεία που ασκεί το μυστήριο στην πλειονότητα των ανθρώπων είναι πανίσχυρη και η λογοτεχνία την έχει χρησιμοποιήσει πάμπολλες φορές. Το best seller του Dan Brown "Angels and demons" που κυκλοφόρησε στα ελληνικά με τον τίτλο "Illuminati - Οι Πεφωτισμένοι", είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο τέτοιο παράδειγμα: μια ιστορία συνωμοσιολογίας βασισμένη σε υπάρχουσες θεωρίες, με έμφαση την αστυνομική πλοκή.
Υπήρξαν όμως οι Πεφωτισμένοι; Και αν ναι, τι ακριβώς ήταν; Μια κοινότητα επιφανών επιστημόνων και καλλιτεχνών που πάσχιζε να διασώσει τις επιστημονικές αλήθειες σε μια εποχή καταπίεσης και σκοταδισμού ή μια μυστική αδελφότητα που φρόντιζε να καλύπτεται από ένα σκοτεινό πέπλο μυστηρίου για να εξυφαίνει ανεμπόδιστη τις συνωμοσίες της;
Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα εγχειρίδιο αναφοράς. Αρκετά από τα θέματα που εξετάζει καλύπτονται από το πέπλο του μύθου, ενώ δεν επεκτείνεται σε θεωρίες, απόψεις και συμπεράσματα που αποκλίνουν από τα πορίσματα της επιστημονικής έρευνας. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εύχρηστο λεξικό, που θα βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα ορισμένα από τα θέματα που διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην πλοκή και την εξέλιξη του πολύκροτου μυθιστορήματος του Dan Brown.
Τίτλος βιβλίου:Ανακαλύπτοντας τα μυστικά των Illuminati
Περιέχει:DVD
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Μαραθάκης, Ιωάννης (Συγγραφέας)
ISBN:9789603065142
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Δοκίμιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες