Πέντε σταγόνες αίμα

Εκδότης:
Ίαμβος
Έτος:
2005
ISBN:
9789608870116
Σελίδες:
205
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πέντε σταγόνες αίμα
Τιμή εκδότη:€14,61
Η τιμή μας: €13,15
στο καλάθι
Πέντε σταγόνες αίμα
Ένας μοτοσικλετιστής ξυπνά στον πάγκο ενός νοσοκομείου και η αδιαφορία των υπευθύνων είναι το λιγότερο που έχει ν' αντιμετωπίσει. Μια θανατηφόρα συμφωνία επιτυγχάνεται στα 30.000 πόδια . Ένας σκληρός στρατιωτικός αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο εχθρό της ζωής του, τον εαυτό του. Τα δόντια ενός δολοφόνου κανίβαλου δεν είναι αρκετά μεγάλα για το τελευταίο του θύμα. Στο μεγάλο ξενοδοχείο της Αθήνας τα ποτά είναι πάντα κερασμένα για τους νεκρούς.
Πέντε πρωτότυπες και πολύμορφες ιστορίες, βασισμένες στα επίσημα μονοπάτια της λογοτεχνίας τρόμου. Μέσα από τραγικές συμπτώσεις, επικίνδυνες συναντήσεις και κακές συνήθειες, φοβίες που απαντούν στον καθένα μας ξεσηκώνονται. Από το ταξίδι μ' ένα αεροπλάνο, τη σκλαβιά του τσιγάρου και του ποτού, μέχρι την αβίαστη αποδοχή των πολέμων ο συγγραφέας ταξιδεύει τους αναγνώστες σ' ένα επίπεδο σκέψης, στο οποίο δεν μπορούν ν' αρνηθούν τους δαίμονες που καραδοκούν σε κάποια γωνιά του μυαλού τους.
Ο Van Horn μας δείχνει το τρενάκι του τρόμου για μια βόλτα διαφορετική από τις άλλες. Πέντε διαφορετικοί τρόποι για να λυτρώσουμε την πιο βασανιστική μας δίψα. Την ανάγκη μας να τα βγάλουμε πέρα μ' ένα μυστήριο που μπορεί να γίνει κατανοητό μονάχα με τη βοήθεια μιας αισιόδοξης φαντασίας. Το μόνο που μένει, είναι να δέσουμε τις ζώνες μας και ν' ανοίξουμε το βιβλίο.
Τίτλος βιβλίου:Πέντε σταγόνες αίμα
Εκδότης:Ίαμβος
Συντελεστές βιβλίου:Van Horn (Συγγραφέας)
ISBN:9789608870116
Σειρά εκδότη:Λογοτεχνία Τρόμου
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες