Το μυστικό της γλυκιάς τρομπέτας

Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2005
ISBN:
9789600341218
Σελίδες:
28
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Το μυστικό της γλυκιάς τρομπέτας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το μυστικό της γλυκιάς τρομπέτας
"Ποιο είναι το μυστικό σου;" ρωτούσαν τ' άλλα όργανα την τρομπέτα, που έπαιζε τόσο γλυκά. Όμως εκείνη δεν το φανέρωνε. Κι όλα τα όργανα τη θαύμαζαν και την αγαπούσαν, μα πιο πολύ το βιολοντσέλο, με το οποίο ήταν φίλοι καλοί κι αχώριστοι. Ώσπου μια μέρα, κακό μεγάλο βρήκε την ορχήστρα. Η γλυκιά τρομπέτα είχε εξαφανιστεί, και μαζί μ' εκείνην είχε χαθεί και το μυστικό της...
Μια ακόμα περιπέτεια με πρωταγωνιστές δυο όργανα της συμφωνικής ορχήστρας, την τρομπέτα και το βιολοντσέλο, σε γνωστές και άγνωστες μελωδίες.
Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα μουσικό CD, όπου η αφήγηση συνταιριάζει με τη μουσική. Η ιστορία, την οποία αφηγείται η ηθοποιός Κατερίνα Αντωνακάκη, εμπλουτίζεται με κομμάτια κλασικής μουσικής, σε συνθέσεις της Γιάννας Μυράτ και σε επιλογές-διασκευές της ίδιας για τρομπέτα και βιολοντσέλο. Μέσα από τις όμορφες εικόνες, τη μελωδία και τη μοναδική αφήγηση, τα παιδιά ζουν για λίγο σ' έναν κόσμο παραμυθένιο, ενώ ταυτόχρονα μυούνται με τον καλύτερο τρόπο στους μαγικούς ήχους της κλασικής μουσικής.
Τίτλος βιβλίου:Το μυστικό της γλυκιάς τρομπέτας
Περιέχει:Μουσικό CD
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Μυράτ, Γιάννα (Συγγραφέας)
Δήμος, Χρήστος (Εικονογράφος)
ISBN:9789600341218
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες