Μάρκετινγκ Τζούντο

Εκδότης:
Γκιούρδας Μ.
Έτος:
2004
ISBN:
9789605124021
Σελίδες:
152
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μάρκετινγκ Τζούντο
Τιμή εκδότη:€9,00
Η τιμή μας: €8,10
στο καλάθι
Μάρκετινγκ Τζούντο
Αυτό είναι το βιβλίο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα προϊόν ή μια επιχείρηση, αλλά δεν έχουν πολλά χρήματα. Αυτή είναι η θέση στην οποία βρέθηκαν οι συγγραφείς που άνοιξαν το εστιατόριο Harry Ramsden στο Yorkshire, 10 χρόνια πριν.

Ανέπτυξαν ένα είδος σκέψης, που τώρα ονομάζουν Μάρκετινγκ Τζούντο, που βασίζεται στις αρχές του Τζούντο, όπου το μυαλό έχει περισσότερη σημασία από τη δύναμη. Έτσι κατάφεραν να μετατρέψουν ένα κατάστημα που πουλούσε ψάρι και τηγανητές πατάτες σε μια πολύ επιτυχημένη διεθνή επιχείρηση, με λίγα κεφάλαια.

Τώρα έχουν αναπτύξει ένα σύνολο από κινήσεις σε ένα Πλάνο Παιχνιδιού, για να σας βοηθήσουν να κάνετε το ίδιο για την επιχείρησή σας. Λάβετε μέρος μαζί με τους συγγραφείς στον αγώνα του τζούντο και μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε την δύναμη των άλλων, πώς να κινείστε γρήγορα και πώς να διατηρείτε την ισορροπία σας (ενώ οι άλλοι όχι), καθώς θα ανακαλύπτετε τις επτά κινήσεις του Μάρκετινγκ Τζούντο. Τα πολλά πρακτικά παραδείγματα από ένα μεγάλο εύρος εταιρειών, σας δείχνουν, μέσα από ένα σύντομο, ελαφρύ ανάγνωσμα, πως είναι δυνατόν να βρίσκεστε πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό - με μικρό προϋπολογισμό (ή μεγάλο αντίπαλο!)
Τίτλος βιβλίου:Μάρκετινγκ Τζούντο
Τίτλος πρωτότυπου:Marketing Judo
Εκδότης:Γκιούρδας Μ.
Συντελεστές βιβλίου:Barnes, J. (Συγγραφέας)
Richardson, R. (Συγγραφέας)
Ασπιώτη, Μάρα (Μεταφραστής)
ISBN:9789605124021
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2004
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες