Ο απαγορευμένος πλανήτης

Εκδότης:
Ατραπός - Περιβολάκι
Έτος:
2006
ISBN:
9789606622588
Σελίδες:
323
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο απαγορευμένος πλανήτης
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο απαγορευμένος πλανήτης
Η προέλευση του Φλινξ καλύπτεται από μυστήριο και το μόνο που γνώριζε ο ίδιος για τον εαυτό του ήταν ότι τον εγκατέλειψαν αυτοί που τον έφεραν στον κόσμο.
Μεγαλωμένος από τη Μητέρα Μαστίφ στο παζάρι του Ντάλαρ, ο Φλινξ ανακάλυψε τελικά ότι οι γονείς που δεν γνώρισε του άφησαν μια περίεργη κληρονομιά... μια κληρονομιά σπάνιων πνευματικών δυνάμεων, που αποτελούν ανεκτίμητη περιουσία αλλά και επικίνδυνο προνόμιο.
Η κληρονομιά αυτή θα οδηγήσει τον ίδιο και το δραστήριο προστάτη του, το δράκο Πιπ, στα νύχια ενός από τους πιο διεφθαρμένους και ισχυρούς άνδρες στο γαλαξία... στη βασανιστική αναζήτηση της αλήθειας για τη γέννησή του...
Τελικά, γιατί η πανίσχυρη Εκκλησία είχε απαγορεύσει την προσέγγιση σε έναν πλανήτη που κατοικείται από άκακα αρκτοειδή που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να σκάβουν τρύπες στο χώμα; Και τι σχέση μπορεί να έχουν τα πετράδια του Ιανού; Εάν σε όλα αυτά προσθέσεις και τους Άαν, τότε η κατάσταση γίνεται πολύ επικίνδυνη... ακόμη και για κάποιον με τις δυνάμεις του Φλινξ.
Τίτλος βιβλίου:Ο απαγορευμένος πλανήτης
Τίτλος πρωτότυπου:Orphan Star
Εκδότης:Ατραπός - Περιβολάκι
Συντελεστές βιβλίου:Foster, Dean Alan (Συγγραφέας)
Μουρίκης, Ευάγγελος Ι. (Μεταφραστής)
ISBN:9789606622588
Σειρά εκδότη:Σειρά Φαντασίας
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες