Όταν οι θεοί ερωτεύονται

Ανακάλυψε ποια θεά είσαι και βρες το θεό που σου ταιριάζει
Εκδότης:
Μίνωας
Έτος:
2006
ISBN:
9789606992544
Σελίδες:
295
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Όταν οι θεοί ερωτεύονται
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Όταν οι θεοί ερωτεύονται
Στην αρχαιότητα, οι Έλληνες δημιούργησαν το δωδεκάθεο για να συμβολίσουν τις ποικίλες πτυχές της ανθρώπινης φύσης. Στο "Όταν οι θεοί ερωτεύονται", η Αγάπη Στασινοπούλου αφηγείται τις ιστορίες των κυριότερων θεών και πώς μέσω των μύθων τους μπορούμε να βοηθήσουμε τις δικές μας σχέσεις.
Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται δύο διασκεδαστικά τεστ. Με το πρώτο, κάθε γυναίκα προσδιορίζει ποια θεά κυριαρχεί στην προσωπικότητά της, και με το δεύτερο καταλαβαίνει περισσότερα για το θεό με τον οποίο συνδέεται ή αναζητάει.
Οι επτά σπουδαιότερες θεές της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας απεικονίζονται με μοντέρνο τρόπο και υπογραμμίζονται τα μοναδικά θετικά γνωρίσματα της καθεμιάς, αλλά και οι παγίδες και οι σκόπελοι που ενδέχεται να συναντήσει καθεμιά ξεχωριστά στη σχέση με το σύντροφό της. Υπάρχουν επίσης συνεντεύξεις με πραγματικά ζευγάρια που αποκαλύπτουν πώς ξεπέρασαν τα εμπόδια και πώς βρήκαν την αληθινή αγάπη.
Το "Όταν οι θεοί ερωτεύονται" είναι ένας διασκεδαστικός, κατατοπιστικός και διδακτικός οδηγός για επιτυχημένες και ολοκληρωμένες σχέσεις, απαραίτητος σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να αποκτήσει αυτογνωσία και δύναμη με σκοπό να ανακαλύψει το ιδανικό ταίρι.
Τίτλος βιβλίου:Όταν οι θεοί ερωτεύονται
Υπότιτλος βιβλίου:Ανακάλυψε ποια θεά είσαι και βρες το θεό που σου ταιριάζει
Τίτλος πρωτότυπου:Gods and goddesses in love
Εκδότης:Μίνωας
Συντελεστές βιβλίου:Stassinopoulos, Agapi (Συγγραφέας)
Τσιλεδάκη, Σοφία (Μεταφραστής)
ISBN:9789606992544
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2006
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία
Γενικά Βιβλία > Μυθολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες