Μαθηματικά Β΄ κύκλου Τ.Ε.Ε.

Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2006
ISBN:
9789604319824
Σελίδες:
200
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χωρίς εικόνα
Εκτός κυκλοφορίας
Μαθηματικά Β΄ κύκλου Τ.Ε.Ε.
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για τους μαθητές του Β' κύκλου των Τ.Ε.Ε και περιέχει τα κεφάλαια Στατιστικής, Ορίων και Παραγώγων.
Κάθε κεφάλαιο είναι χωρισμένο σε διδακτικές ενότητες και κάθε ενότητα περιέχει θεωρία, παραδείγματα (στα οποία πε-ριέχονται και επιλεγμένες ασκήσεις του σχολικού βιβλίου των Τ.Ε.Ε και του ενιαίου Λυκείου), ασκήσεις για τους μαθητές και απαντήσεις ή συνοπτικές λύσεις των ασκήσεων αυτών.
Τα παραδείγματα γράφτηκαν όσο γίνεται πιο αναλυτικά για την καλύτερη κατανόησή τους από τους μαθητές και καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων. Τα τελευταία παραδείγματα κάθε ομάδας παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία στη λύση τους.
Οι μαθητές θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά τα παραδείγματα και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να λύσουν τις προτεινόμενες ασκήσεις, διότι το είδος και το επίπεδο δυσκολίας των ασκήσεων αυτών είναι παρόμοια με τα παραδείγματα.
Στο τέλος των κεφαλαίων περιέχονται τα θέματα και οι λύσεις από τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2003-2005 (Ημερησίων και Εσπερινών Τ.Ε.Ε).
Τίτλος βιβλίου:Μαθηματικά Β΄ κύκλου Τ.Ε.Ε.
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Ιωαννίδης, Ιγνάτιος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604319824
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες