Light γλυκά

Εκδότης:
Le Monde
Έτος:
2005
ISBN:
9789608382077
Σελίδες:
165
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Light γλυκά
Τιμή εκδότη:€26,40
Η τιμή μας: €23,76
Light γλυκά
Μέσα στις σελίδες του βιβλίου "Light Γλυκά" θα μάθετε όχι απλά να παρασκευάζετε πλούσια σε γεύση γλυκίσματα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να τα απολαμβάνετε χωρίς τύψεις για τις θερμίδες που τα συνοδεύουν. Όλες οι παρασκευές που παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο βιβλίο εγγυώνται την γευστική απόλαυση αλλά με χαμηλά λιπαρά και λίγες θερμίδες. Όλες οι συνταγές καταγράφουν με απόλυτη ακρίβεια υλικά, ποσότητες και τρόπο παρασκευής εξασφαλίζοντας την επιτυχία του αποτελέσματος. Την κάθε συνταγή συνοδεύουν πληροφορίες σχετικά με τη θρεπτική ανάλυση ανά μερίδα, χρήσιμες πληροφορίες για κάποια από τα υλικά και όμορφο φωτογραφικό υλικό.
Οι ζαχαροπλάστες - συγγραφείς του βιβλίου συνεργάστηκαν με διατροφολόγο έτσι ώστε τα γλυκά να παρασκευάζονται με υγιεινές πρώτες ύλες και να περιέχουν λιγότερες θερμίδες.
Στις επτά ενότητες του βιβλίου παρουσιάζονται κρέμες, τούρτες - πάστες, κέικ, τάρτες, cookies, διάφορα μικρά γλυκά και κρύα σουφλέ. Η αισθητική του βιβλίου και οι οδηγίες για τις παρασκευές κάνουν το βιβλίο ιδιαίτερα φιλικό στο χρήστη.
Τίτλος βιβλίου:Light γλυκά
Εκδότης:Le Monde
Συντελεστές βιβλίου:Πρωτοψάλτης, Αναστάσιος (Συγγραφέας)
Παγιατάκης, Θεόδωρος (Συγγραφέας)
Καλογεράκου, Θεοδώρα Γ. (Επιμελητής)
ISBN:9789608382077
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2005
Κατηγορίες:Μαγειρική > Ζαχαροπλαστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες