Σχεδιασμός δομικών έργων από χάλυβα

Με βάση τα τελικά κείμενα των ευρωκωδίκων
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2006
ISBN:
9789602098721
Σελίδες:
702
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σχεδιασμός δομικών έργων από χάλυβα
Τιμή εκδότη:€69,00
Η τιμή μας: €62,10
Σχεδιασμός δομικών έργων από χάλυβα
Το βιβλίο αυτό καλύπτει σε τέσσερα μέρη, θέματα μόρφωσης, ανάλυσης, διαστασιολόγησης, και ποιοτικού ελέγχου δομικών έργων από χάλυβα.
Στο πρώτο μέρος παρουσιάζονται και επεξηγούνται οι διατάξεις των τελικών επίσημων κειμένων (ΕΝ) του Ευρωκώδικα 3, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων αντοχής και ευστάθειας μελών, κοχλιωτών και συγκολλητών συνδέσεων, ελέγχων λειτουργικότητας, σχεδιασμού σε συνθήκες πυρκαγιάς κ.λπ.
Στο δεύτερο μέρος δίνονται κανόνες μόρφωσης και ανάλυσης μονώροφων μεταλλικών κτηρίων, τα οποία βρίσκουν τη μεγαλύτερη εφαρμογή στην πράξη. Αναλύονται τα δομικά στοιχεία των κτηρίων (επικαλύψεις, τεγίδες, δοκοί, δικτυώματα, υποστηλώματα και εδράσεις, σύνδεσμοι δυσκαμψίας κ.λπ.), οι γερανογέφυρες και οι αντίστοιχες δοκοί κύλισης, η πλευρική ευστάθεια κ.λπ.
Στο τρίτο μέρος δίνονται κανόνες μόρφωσης και ανάλυσης πολυώροφων μεταλλικών κτηρίων, τα οποία αναπτύσσονται ταχέως στην Ελλάδα. Έμφαση δίνεται στην ανάλυση και διαστασιολόγηση των σύμμικτων στοιχείων (πλακών, δοκών και υποστυλωμάτων) και στις αντισεισμικές διατάξεις.
Το τελευταίο μέρος πραγματεύεται τη βιομηχανική επεξεργασία, την ανέγερση και τον ποιοτικό έλεγχο. Δίνονται πληροφορίες για τη διαμόρφωση του υλικού, τις μεθόδους εφαρμογής και προέντασης των κοχλιών, την επιφανειακή προστασία, τη μεταφορά και ανέγερση των στοιχείων και τον ποιοτικό έλεγχο, τόσο των συγκολλήσεων όσο και των άλλων κατεργασιών.
Τίτλος βιβλίου:Σχεδιασμός δομικών έργων από χάλυβα
Υπότιτλος βιβλίου:Με βάση τα τελικά κείμενα των ευρωκωδίκων
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Βάγιας, Ιωάννης Κ. (Συγγραφέας)
Ερμόπουλος, Ιωάννης Χ. (Συγγραφέας)
Ιωαννίδης, Γεώργιος Ι. (Συγγραφέας)
ISBN:9789602098721
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες