Best Sport Photos 2005

Εκδότης:
Action Images
Έτος:
2005
ISBN:
9789608831926
Σελίδες:
214
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Best Sport Photos 2005
Τιμή εκδότη:€19,36
Η τιμή μας: €17,42
στο καλάθι
Best Sport Photos 2005
Η ανάγκη να εκφραζόμαστε μέσα από τις εικόνες αποκαλύπτεται μέσα από αυτό το φωτογραφικό λεύκωμα. Η έκφραση της στιγμής είναι ιδιαίτερο και δύσκολο συναίσθημα, το οποίο υποστηρίζεται απόλυτα μέσα στις σελίδες του βιβλίου.
Επιθυμία, περιέργεια, χαρά, αγάπη, γέλιο, λύπη, συναισθήματα που εντοπίζονται σε κάθε κλικ του φωτογραφικού φακού και σε κάθε εικόνα του βιβλίου. Η υλοποίηση του δικού μου οράματος ήρθε να πραγματοποιηθεί με την καλλιτεχνική τάση της φωτογραφικής ομάδας της εταιρείας, όπου με τη γενναιοδωρία της έμπνευσής τους μου έδωσαν τη σύνθεση όλων εκείνων των εικόνων που προκαλούν ποικίλα συναισθήματα στους αναγνώστες.
Το λεύκωμα αυτό σχεδιάστηκε για να παρουσιάσει μη δημοσιευμένες στον έντυπο και περιοδικό τύπο φωτογραφίες, που εμείς θεωρούμε καλλιτεχνικές, ανεξάρτητα από τη βαρύτητα του γεγονότος που αποτυπώνεται. Έτσι θα βρούμε αρκετές αδημοσίευτες φωτογραφίες, όπου ο αθλητισμός συναντάται με την τέχνη και το αποτέλεσμα μας οδηγεί σε μια εικόνα μοναδική: ότι ο αθλητισμός μπορεί να προβάλει και την καλλιτεχνική φύση του. [...] (από το editorial του Θωμά Χρυσοχοΐδη)
Τίτλος βιβλίου:Best Sport Photos 2005
Εκδότης:Action Images
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Φωτογράφος)
ISBN:9789608831926
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2005
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Φωτογραφία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες