Με ή χωρίς εσένα

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2006
ISBN:
9789604508525
Σελίδες:
410
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Με ή χωρίς εσένα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Με ή χωρίς εσένα
Σίγουρα η σχέση τους δεν βρισκόταν στην καλύτερη φάση της... Έτσι, όταν ένα πρωί ο Τζέικ της είπε "αυτό το πράγμα δεν τραβάει πια", η Αλίσα κατάλαβε πως δεν εννοούσε την ελαττωματική φρυγανιέρα. Αλλά και πάλι, δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο καλός της μπορεί να είχε ξεμυαλιστεί με μια άλλη γυναίκα.
Η πρώτη της αντίδραση είναι να κουκουλωθεί στο κρεβάτι και να πλαντάξει στο κλάμα, ελπίζοντας πως ο Τζέικ θα γυρίσει μετανιωμένος. Αλλά καθώς οι μέρες περνάνε και τα δάκρυα στερεύουν, αποφασίζει να κάνει κάτι πιο δραστικό. Να ξεφύγει απ' όλους κι απ' όλα πηγαίνοντας κάπου μακριά. Όπως, π.χ., μια εκδρομή στο Νεπάλ!
Οι φίλοι κι οι γνωστοί παθαίνουν σοκ όταν το ακούνε. Τι δουλειά έχει στην άλλη άκρη του κόσμου, όπου το καλύτερο που μπορεί να της συμβεί είναι να τα φτιάξει με κανένα δασύτριχο βοσκό!
Η Αλίσα, όμως, δεν ακούει τίποτα. Και πηγαίνει. Και ενάντια σ' όλες τις προβλέψεις, εκεί, στους πρόποδες των Ιμαλαΐων, γνωρίζει τον πιο γοητευτικό, τον πιο τρυφερό και φευγάτο άντρα και ζει μαζί του την ομορφότερη περιπέτεια της ζωής της. Μόνο που κάποια στιγμή θα πρέπει να γυρίσει πίσω...
Τίτλος βιβλίου:Με ή χωρίς εσένα
Τίτλος πρωτότυπου:With or Without You
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Matthews, Carole (Συγγραφέας)
Γεωργιάδου, Ρηγούλα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604508525
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες