Φροντιστήριο ζωής από τον Νίκο Τσιφόρο

Εκδότης:
Ερμής
Έτος:
2005
ISBN:
9789603201762
Σελίδες:
123
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φροντιστήριο ζωής από τον Νίκο Τσιφόρο
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
Φροντιστήριο ζωής από τον Νίκο Τσιφόρο
Σε αυτή την έκδοση, στο "Φροντιστήριο ζωής από τον Νίκο Τσιφόρο", θα διαβάσετε ανθολογημένα αποσπάσματα από όλα σχεδόν τα έργα του. Τουλάχιστον από εκείνα που προσφέρονται για σάτιρα.
Οι φιλοσοφικοί και χιουμοριστικοί στοχασμοί-αφορισμοί του ξεχωριστού αυτού συγγραφέα και ανθρώπου είναι ταξινομημένοι κατά θέματα, που αναφέρονται διαχρονικά στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούσαν, απασχολούν και σίγουρα κάποια από αυτά θα απασχολούν την ανθρωπότητα. Τα μεγάλα αυτά θέματα-κεφάλαια είναι σε αυτή την ανθολογία: Έρωτας, γάμος, άντρας, γυναίκα, ηλικίες, Θεός και άνθρωποι, εξουσία, καθημερινή ζωή, κοινωνία. Τα "Τρελά" / "Πυροτεχνήματα" του συγγραφέα, εκρήξεις χιουμοριστικές και σατιρικές, για κάποια από όσα συμβαίνουν γύρω μας. Σε ορισμένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα και κεφάλαια της ζωής η ανθολογία είναι πιο εκτεταμένη, με αναδημοσίευση μεγάλων τμημάτων από τα έργα του Τσιφόρου.
Κάτω από κάθε απόσπασμα, ή από ομοειδή ομάδα αποσπασμάτων, αναφέρεται το βιβλίο ή το θεατρικό έργο στο οποίο περιέχονται οι στοχασμοί του συγγραφέα. (από τη σελ. 23 του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Φροντιστήριο ζωής από τον Νίκο Τσιφόρο
Εκδότης:Ερμής
Συντελεστές βιβλίου:Καμπάνης, Νίκος (Συγγραφέας)
ISBN:9789603201762
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες