Οκτώ εβδομάδες για την τέλεια υγεία

Ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού σας
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2009
ISBN:
9789601624549
Σελίδες:
356
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οκτώ εβδομάδες για την τέλεια υγεία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Οκτώ εβδομάδες για την τέλεια υγεία
Οι "Οκτώ εβδομάδες για την τέλεια υγεία" είναι το βιβλίο μέσα απ' το οποίο ένας απ' τους σπουδαιότερους γιατρούς της εποχής μας μας παρουσιάζει το μοναδικό πρόγραμμα για θωράκιση της υγείας μας - ένα πρόγραμμα που ήδη έχει βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων.
Ο Dr. Andrew Weil, γιατρός με παγκόσμια αναγνώριση και μεγάλο ερευνητικό έργο, είναι ένας από τους λίγους επιστήμονες που με το έργο τους αλλάζουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα της υγείας και της θεραπείας.
Στο βιβλίο αυτό, ο Weil προτείνει ένα πρακτικό πλάνο δράσης: ένα πρόγραμμα σε εβδομαδιαία βάση, για τη βήμα προς βήμα ενίσχυση και προστασία της υγείας, καλύπτοντας θέματα όπως η διατροφή, η άσκηση, ο τρόπος ζωής, το άγχος και το περιβάλλον - όλες τις πλευρές της καθημερινότητας που επηρεάζουν την υγεία και την ευεξία. Και μαζί δείχνει πώς το πρόγραμμα του μπορεί να ακολουθήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες εγκύων, υπερηλίκων, παχύσαρκων και, μεταξύ άλλων, αυτών που βρίσκονται υπό την απειλή του καρκίνου.
Το πρόγραμμα των οκτώ εβδομάδων δημιουργεί μια βάση για μια υγιεινή ζωή. Ο Dr. Weil δεν παρέχει μόνο πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να διατηρήσετε το ενδογενές θεραπευτικό σας σύστημα πλήρως λειτουργικό στην καθημερινή σας ζωή, αλλά σας δείχνει και πώς μπορείτε να διαμορφώσετε έναν τρόπο ζωής που θα σας προστατέψει από διάφορες ασθένειες, διδάσκοντας σας πρακτικές που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσετε στο μέλλον. Επιπλέον, έχει εντάξει στο βιβλίο του τις πιο σύγχρονες ανακαλύψεις σχετικά με ζωτικής σημασίας θέματα, όπως η χοληστερίνη, τα αντιοξειδωτικά, τα trans-λίπη, τα τοξικά υπολείμματα στις τροφές, τα προϊόντα σόγιας, οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα, όλα μαζί συνοδευόμενα από μια εξαιρετικά εμπλουτισμένη λίστα πηγών και τροφών.
Τίτλος βιβλίου:Οκτώ εβδομάδες για την τέλεια υγεία
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις φυσικές θεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού σας
Τίτλος πρωτότυπου:Eight Weeks to Optimum Health
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Weil, Andrew (Συγγραφέας)
Καλογιάννη, Ελένη (Μεταφραστής)
ISBN:9789601624549
Σειρά εκδότη:Πρακτικοί Οδηγοί
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2009
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες