Μενού με Ωμέγα 3

150 υγιεινές συνταγές: Ωφελούν σε αλλεργίες, αρθριτικούς πόνους, καρδιακές διαταραχές, κατάθλιψη, απώλεια βάρους...
Εκδότης:
Αλκυών
Έτος:
2006
ISBN:
9789603261230
Σελίδες:
327
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μενού με Ωμέγα 3
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €16,20
Μενού με Ωμέγα 3
Τα Ωμέγα 3 έχουν αποδείξει την αξία τους! Βελτιώνουν τη διάθεσή μας, καταπραΰνουν τους φλεγμονώδεις πόνους, προλαμβάνουν την εμφάνιση καρκίνου και, κυρίως, προστατεύουν την καρδιά μας καλύτερα από κάθε φάρμακο (εξαρτάται, βέβαια, από την εκάστοτε διαταραχή). Έξτρα πόντοι: η υπέροχη γεύση τους! Υπάρχει, όμως, μια προϋπόθεση για να μπορούμε να απολαμβάνουμε όλα τα οφέλη που μας παρέχουν: να τα καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση κι από λίγο.
Ξέχαστε την κονσέρβα με σκουμπρί, που συνιστάται συνήθως, κι ανακαλύψτε τις 150 αυθεντικές συνταγές που σας προτείνουμε, εύκολες κι ωφέλιμες για όλη την οικογένεια. Τα μενού με Ωμέγα 3 όχι μόνο είναι 100% υγιεινά, αλλά και γευστικά! Με τον όρο να επιλέγετε τα καλύτερης ποιότητας τρόφιμα και να ετοιμάζετε ωφέλιμα, μικρά κι απλά γεύματα. Καρπάτσιο, ψάρια ποσέ, κρέατα διαλεγμένα ένα προς ένα, σαλάτες κι άλλοι γευστικοί συνδυασμοί, από το πρώτο πιάτο μέχρι το επιδόρπιο. Εντάξτε αυτά τα λιπαρά οξέα στην καθημερινή σας διατροφή χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τίτλος βιβλίου:Μενού με Ωμέγα 3
Υπότιτλος βιβλίου:150 υγιεινές συνταγές: Ωφελούν σε αλλεργίες, αρθριτικούς πόνους, καρδιακές διαταραχές, κατάθλιψη, απώλεια βάρους...
Τίτλος πρωτότυπου:Les Omega 3 au menu
Εκδότης:Αλκυών
Συντελεστές βιβλίου:Wittner, Laurence (Συγγραφέας)
Dufour, Anne (Συγγραφέας)
Μπουντογιάννη, Αγγελική (Μεταφραστής)
ISBN:9789603261230
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2006
Κατηγορίες:Μαγειρική
Υγεία - Διατροφή > Διατροφή, Διαιτητική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες