Σχολείο ποδοσφαίρου με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν

Εκδότης:
Πλατύπους
Έτος:
2006
ISBN:
9789608857094
Σελίδες:
150
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σχολείο ποδοσφαίρου με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Σχολείο ποδοσφαίρου με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν
«Από μικρό παιδί αγαπούσα το ποδόσφαιρο! Τώρα, μετά από μια μεγάλη επαγγελματική καριέρα, θέλω να μεταδώσω αυτή την αγάπη σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του αθλήματός μας. Έτσι, ο πιο σημαντικός μου στόχος είναι να τα κάνω να αγαπήσουν το παιχνίδι με την μπάλα!»
Γιούργκεν Κλίνσμαν
Μαθήματα ποδοσφαίρου από ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή δοσμένα με ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο
Το σύνθημα του Γιούργκεν Κλίνσμαν προς τα νέα παιδιά είναι: "Βγες έξω και παίξε". Μαζί με άλλους επαγγελματίες όπως ο Αντρέας Κέπκε, ο Γκούιντο Μπούχβαλντ, ο Στέφαν Ρόιτερ αλλά και η Ντόρις Φίτσεν χαρίζει πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες.
Όμως, αυτό το βιβλίο δεν προσφέρει απλώς μαθήματα τεχνικής και τακτικής τού παιχνιδιού. Οι μικροί μπαλαδόροι θα διαβάσουν την ιστορία του Τζόναθαν που μετακομίζει μαζί με τους γονείς του σε μια νέα περιοχή και εγγράφεται σε μια τοπική ομάδα. Μέσα από τη δική του ιστορία, τις εμπειρίες, τις δυσκολίες και τις επιτυχίες του, οι αναγνώστες θα γνωρίσουν και τα άλλα σημαντικά μαθήματα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, όπως την ομαδικότητα που αναπτύσσεται σε ένα σύλλογο. Το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να προάγει αξίες όπως το ομαδικό πνεύμα, η υπευθυνότητα και ο αλληλοσεβασμός. Με αυτό τον τρόπο μια ομάδα γίνεται πραγματικά μεγάλη.
Η ιστορία του Τζόναθαν εναλλάσσεται με σελίδες γεμάτες τεχνικές και ασκήσεις που επεξηγούνται βήμα προς βήμα με τη βοήθεια φωτογραφιών. Επίσης, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες σελίδες στις οποίες τα παιδιά θα καταγράψουν το δικό τους αρχείο ποδοσφαιρικών επιδόσεων.
Τίτλος βιβλίου:Σχολείο ποδοσφαίρου με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν
Τίτλος πρωτότυπου:Meine Fußballschule mit Jürgen Klinsmann
Εκδότης:Πλατύπους
Συντελεστές βιβλίου:Helle, Karin (Συγγραφέας)
Niem, Claus - Peter (Συγγραφέας)
Μπεκιάρη, Στέλλα (Μεταφραστής)
Zimmermann, Anna (Εικονογράφος)
ISBN:9789608857094
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Γνώσεων
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες