Υπερηχογραφία επιφανειακών και σπλαγχνικών αγγείων

Εκδότης:
Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603942245
Σελίδες:
344
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Υπερηχογραφία επιφανειακών και σπλαγχνικών αγγείων
Τιμή εκδότη:€48,00
Η τιμή μας: €45,60
στο καλάθι
Υπερηχογραφία επιφανειακών και σπλαγχνικών αγγείων
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαπέντε ετών, η διαγνωστική απεικόνιση γνώρισε θεμελιώδεις προόδους στον τομέα εξακρίβωσης και άνοιξε νέους θεραπευτικούς δρόμους χάρη στην εμφάνιση της επεμβατικής απεικόνισης. Η ηχο-Doppler τίθεται, έτσι, στο σταυροδρόμι των οδών εξακρίβωσης, διάγνωσης και θεραπείας και έχει επιβληθεί ως μια αδιαμφισβήτητη μέθοδος στην αγγειακή και σπλαγχνική παθολογία. Ο μη επιθετικός χαρακτήρας και το χαμηλό κόστος της τής έχουν επιτρέψει να γνωρίσει ταχεία και αξεπέραστη μέχρι τότε διάδοση. Οι τεχνολογικές πρόοδοι –πηγές ευρέων δεσμών, αρμονική απεικόνιση, τρισδιάστατη απεικόνιση– και η ανάπτυξη σκιαγραφικών προϊόντων έχουν συμβάλει στην καλύτερη γνώση των αιματικών ροών και της παρεγχυματικής αγγείωσης.
Ουσιωδώς διδακτική και πλούσια εικονογραφημένη, η αγγειακή και σπλαγχνική ηχο-Doppler εκθέτει τις διάφορες πτυχές, της κλινικής ηχο-Doppler που έχουν καταχωριστεί ανά όργανο και ανά πάθηση. Το σύνολο των κεφαλαίων έχει γραφτεί κατά ένα ομοιογενές σχέδιο που περιλαμβάνει τη μέθοδο εξέτασης, τις ανατομικές και κλινικές υπομνήσεις, τα φυσιολογικά δεδομένα και τα παθολογικά ευρήματα, καθώς και τη διαγνωστική αξία του ηχο-Doppler για τις κύριες κλινικές περιπτώσεις. Στο τέλος του έργου, ένα λεξικό υπενθυμίζει τις κυριότερες έννοιες στην ερμηνεία αυτής της τεχνικής.
Οι φοιτητές και οι γενικοί ιατροί που εμπλέκονται στην ιατρική απεικόνιση θα βρουν σε αυτό το έργο τα απαραίτητα στοιχεία, για να αποκτήσουν ή να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στο ηχο-Doppler που εφαρμόζεται στην περιφερική ή αγγειακή και σπλαγχνική παθολογία.
Τίτλος βιβλίου:Υπερηχογραφία επιφανειακών και σπλαγχνικών αγγείων
Εκδότης:Παρισιάνου Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Melki, P. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603942245
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες