Κοιλιακοί

Ο απόλυτος οδηγός για γραμμωμένους κοιλιακούς: Μόνο για άνδρες
Εκδότης:
Αθλότυπο
Έτος:
2006
ISBN:
9789607378705
Σελίδες:
259
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κοιλιακοί
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €19,00
στο καλάθι
Κοιλιακοί
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε ενήλικες υγιείς άντρες που αναζητούν εξειδικευμένες ασκήσεις, τεκμηριωμένες απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές για το πώς θα αποκτήσουν γυμνασμένους κοιλιακούς. Επίσης, απευθύνεται σε ασκούμενους και προσωπικούς προπονητές που ψάχνουν να βρουν μερικές καλές ιδέες και πολλές νέες ασκήσεις για να ανανεώσουν το πρόγραμμα κοιλιακών που ήδη κάνουν.
Περιέχει περισσότερες από 350 ασκήσεις κοιλιακών, ραχιαίων και γλουτιαίων με διάφορα μέσα, ελεύθερες και με όργανα. Οι ασκήσεις είναι ταξινομημένες κατά επίπεδα και βαθμούς δυσκολίας και μπορούν να γίνουν τόσο στο σπίτι όσο και στο γυμναστήριο, αυτόνομα ή ενσωματωμένες σε άλλα προγράμματα, όπως π.χ. σε πρόγραμμα προπόνησης με βάρη, λάστιχα αντίστασης ή αερόβιες ασκήσεις.
Περιέχονται επίσης εύκολα εφαρμόσιμες συμβουλές διατροφής, απαντήσεις στις συνήθεις ερωτήσεις σας και ειδικό πρόγραμμα για να απομακρύνετε -επιτέλους!- το σωσίβιο λίπους γύρω από τη μέση, να σφίξετε τους πλαδαρούς κοιλιακούς και να αποκτήσετε μέση-δακτυλίδι και κοιλιακούς με γράμμωση μοντέλου...
Τίτλος βιβλίου:Κοιλιακοί
Υπότιτλος βιβλίου:Ο απόλυτος οδηγός για γραμμωμένους κοιλιακούς: Μόνο για άνδρες
Εκδότης:Αθλότυπο
Συντελεστές βιβλίου:Δεδούκος, Σταύρος (Συγγραφέας)
Δεδούκος, Σταύρος (Εικονογράφος)
ISBN:9789607378705
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2006
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες