Το εγώ μου συναντάει το πορτρέτο του

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Νόηση
Έτος:
2006
ISBN:
9789608294288
Σελίδες:
400
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το εγώ μου συναντάει το πορτρέτο του
Τιμή εκδότη:€21,20
Η τιμή μας: €19,08
στο καλάθι
Το εγώ μου συναντάει το πορτρέτο του
Ο φιλήδονος και ευάλωτος στις προκλήσεις της σάρκας νεαρός Βίβιαν ζει σε συμβατικά κοινωνικά πλαίσια με τη γυναίκα του Ερμιόνη, και τις δυο κόρες του, Άρτεμη και την Αφροδίτη.
Ως αναγνωρισμένο στέλεχος του επιχειρηματικού κόσμου όμως, δεν παύει να έχει απόλυτη αίσθηση των κοινωνικών αδικιών που τον περιβάλλουν - και αποχωρίζεται τον κόσμο αυτό για να επιστρέψει και πάλι στους πρώτους στόχους και ενδιαφέροντα της νεότητάς του: στη θεατρική τέχνη που κάποτε είχε σπουδάσει στην Ιταλία.

Η ζωή του Βίβιαν ξετυλίγεται μπροστά μας πλαισιωμένη από μια παρέλαση συμπρωταγωνιστών της ερωτικής του ζωής με στόχο την αναζήτηση της πραγματικής σεξουαλικής του ταυτότητας.
Η σάρκα και τα προκαθορισμένα γενετικά χαρακτηριστικά της από όπου καθορίζονται οι προσωπικές προτιμήσεις του Βίβιαν, οι παλιότερες επιλογές του που υπαγορεύονταν από το κοινωνικό του περιβάλλον και την ανατροφή του, οι συναισθηματικές δεσμεύσεις του και η τετράγωνη λογική του παλεύουν μέσα στον ευαίσθητο αυτό νέο για να καταφέρει επιτέλους να αυτοκαθοριστεί, να βρεθεί - ως νέος Ντόριαν Γκρέι - απέναντι από το είδωλό του.
Τίτλος βιβλίου:Το εγώ μου συναντάει το πορτρέτο του
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Νόηση
Συντελεστές βιβλίου:Τομαράς, Σάκης (Συγγραφέας)
ISBN:9789608294288
Σειρά εκδότη:Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες