Anna Vissi

Number One Forever
Εκδότης:
Νίκας / Ελληνική Παιδεία Α.Ε.
Έτος:
2006
ISBN:
9789602961377
Σελίδες:
231
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Anna Vissi
Εκτός κυκλοφορίας
Anna Vissi
Ο Αλκίνοος Μπουνιάς, είκοσι χρόνια μετά την παρουσίαση της πρώτης βιογραφίας της "εθνικής σταρ" Αλίκης Βουγιουκλάκη, επανέρχεται για να ασχοληθεί αυτή τη φορά με την "απόλυτη σταρ" Άννα Βίσση".
Σ' αυτό το βιβλίο, που είναι το πρώτο για την Άννα Βίσση, θα θυμηθούν οι παλιότεροι και θα γνωρίσουν οι νεότεροι όλη τη διαδρομή της νεαρής Αννούλας από την Κύπρο, που από "παιδί-θαύμα" στη Λάρνακα έφτασε να κατακτήσει την κορυφή του ελληνικού τραγουδιού, ξεπερνώντας ακόμα και τα σύνορα της χώρας μας.
Με συνεντεύξεις, ανέκδοτες φωτογραφίες και άλλα ντοκουμέντα από τις -άγνωστες στη νέα γενιά- παλιότερες στιγμές της θεαματικής καριέρα της, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας παρουσιάζει τη συνολική εικόνα μιας, πάνω απ' όλα, χαρισματικής τραγουδίστρια, στη σωστή της διάστση και όχι... παραμορφωμένη.
Με σκοπό να τη λατρέψουν ακόμα πιο πολύ οι πολυάριθμοι θαυμαστές της αλλά και οι... κάποιοι αρνητές της να τη γνωρίσουν καλύτερα. Κι αν οι δεύτεροι δεν αλλάξουν άποψη, θα ξέρουν, τουλάχιστον, περισσότερα για την πραγματική Άννα και όχι μόνο την εικόνα της σταρ, που κατά καιρούς διαστρεβλώνεται...
Τίτλος βιβλίου:Anna Vissi
Υπότιτλος βιβλίου:Number One Forever
Εκδότης:Νίκας / Ελληνική Παιδεία Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Μπουνιάς, Αλκίνοος (Συγγραφέας)
ISBN:9789602961377
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2006
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα > Μουσικοί, Τραγουδιστές
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες